Bir sorum var, aynı 17mb185 anakartı başka bir markadan alıp bana sağladığınız yazılımla yeniden programlayabilir miyim? Toshiba'm için uygun bir yazılım bulamadığım için sorun olur mu?Sorry, no.![]()
Bir sorum var, aynı 17mb185 anakartı başka bir markadan alıp bana sağladığınız yazılımla yeniden programlayabilir miyim? Toshiba'm için uygun bir yazılım bulamadığım için sorun olur mu?Sorry, no.![]()
Possible. Ideally, you should buy the motherboard for the same panel model.Bir sorum var, aynı 17mb185 anakartı başka bir markadan alıp bana sağladığınız yazılımla yeniden programlayabilir miyim? Toshiba'm için uygun bir yazılım bulamadığım için sorun olur mu?
Kurtarma yazılımını bildirim çanından indirebilirsiniz.Vestel yazısı geliyor ancak açılmıyor.Kırmızı ışık yanıp sönüyor.Yardımcı olabilir misiniz?
Vestel 40FD5050 tamir görmemiş.
![]()
Kurtarma yazılımı bildirim olarak gönderdim.MB140 ANAKART - YAZILIM TALEBİ
Sorun tv açılıyor logo geliyor ve lambası yanıp sönüyor sonra tekrar logo gelip kapanıyor; ses ve görüntü yok.
1= Televizyonun donanımı orijinal mi,yani ANA KART DEĞİŞMEDİ görüntüdeki;
1A= Resimler okunaklı
2= 17MB140 ANA KART; fotoğrafta mevcut.
2A=-
2B= Değişti ama birebir aynı MODEL KART takıldıysa, TV ARKA KAPAĞINDAKİ ETİKET resmini OKUNAKLI olarak buraya ekleyin,
Rakamlar mutlaka OKUNMALI - hepsi okunuyor.
3= Panel değişikliği yapıldı mı? Yapıldıysa,panel üzerindeki ETİKET resmini de konunuza MUTLAKA ekledim.
4= TV' deki problemin ne olduğunu DETAYLI OLARAK mesajınıza ekledim.
![]()
![]()
Merhaba iyi geceler,Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
16 lık SanDisk usb bellekle yaptım oldu.TeşekkürlerKurtarma yazılımını bildirim çanından indirebilirsiniz.
teşekkürler sorunsuz çalıştıYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
Rica ederim.teşekkürler sorunsuz çalıştı
Rica ederim.Merhaba iyi geceler,
İlk önce 32 GB'lık flash bellek ile denedim olmadı.
Daha sonra 8 GB'lık flash bellek ile denedim.
Şu an televizyon çalışıyor,çok teşekkür ederim desteğiniz için.
İyi forumlar.
Ses var mı?![]()
merhaba, ürünümde herhangi bir değişim olmadı daha önce. Çok da tv izleyen biri değilim fakat 2 gündür regal logosu geliyor gidiyor başka bir görüntü gelmiyor. Sanırım yazılımla alakalı bir sorun. Yardımcı olabilecek var mıdır?