usta alakanıza teşekkürler epromu yazdım ama maalesef sorun çözülmedi tvnin fişini takınca standby sabit yanıyor kumandadan açtın mı standby devamlı sayıyor yani tanıp sönüyor ama tv açılmıyor aslında kart sağlamdı tamire gelen bir tv ye takacaktım panel uymadığı için tamirci bir arkadaş bana bir yazılım attı onu yükledim ondan sonra kart açılmadı
yazılımı gönderdim.Merhaba iyi çalışmalar arkadaşlar 17mb130p için yazılıma ihtiyacım var stanbay ışık yanıyor fakat acılmıyor
![]()
![]()
![]()
![]()
kurtarma yazılımını gönderdim.Merhaba vestel 32hb5000 led tv logo da kalıp kapanıyor full yazilim lazım anakart no 17mb140
![]()
cihazda donanımsal değişiklik yapıldı mı.? Anakart, ekran değişimi gibi.Merhaba TV'ye 3 gün önce gelen güncelleme sonucu ekran 2'ye bölündü aynı görüntüyü veriyor ne yapsam düzeltemedim. Yazılım verebilirseniz düzeltmeye çalışayım şimdiden teşekkürler.
![]()
Rufus programıyla flash belleği fat32 MBR olarak biçimlendirip tekrar dene.günaydın hayırlı işler malesef olmadı. ilk fişe takınca flashtaki ışık yaklaşık 10 kere yanıp sönüyor toshiba yazısı gelip gidince yine aynı şekilde 10 kere yanıp sönüyor sonrasında aralıklarda 1 kere yanıp sönüyor onun dışında tvde yazılım yüklediğine dair hiç bir hareket olmuyor standby ışığı sürekli kırmızı yeşil yanıp sönüyor
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin yükledikten sonra sonucu mutlaka yaz.Merhaba
Toshiba 55UA2263DT cihazımda bir değişiklik yapılmamıştır.
Dün akşam normal tv kanalı seyredilirken bir anda kapandı ve kırmızı yeşil ışık yanmaya başladı. Fiş taktığımızda sadece ışıklar yanmakta olup cihaz açılmamaktadır. Çözümü var mıdır? Teşekkür ederim.
![]()
Şuan tv açıldı fakat iki ekrana bölündü hocamyazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin yükledikten sonra sonucu mutlaka yaz.
bu şekilde formatlayıp denedim değişen birşey olmadı biz bu anakartı değiştircez heraldeRufus programıyla flash belleği fat32 MBR olarak biçimlendirip tekrar dene.
Hayır hiçbirşey yapılmadı , bildirim geldi güncelleme var diye tıkladım güncelleme yüklendi daha sonra tv açılırken yanyana iki ekran olaral açıldı ve ne yaparsam düzelmedicihazda donanımsal değişiklik yapıldı mı.? Anakart, ekran değişimi gibi.
şuan elimde %100 uyumlu yazılım yok olan yazılımı veririm büyük ihtimal sorununu çözer.Hayır hiçbirşey yapılmadı , bildirim geldi güncelleme var diye tıkladım güncelleme yüklendi daha sonra tv açılırken yanyana iki ekran olaral açıldı ve ne yaparsam düzelmedi
![]()