By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,269
Farklı yazılım verildi talimatı uygulayın sonucu yazın.iki ayrı flaş ile denendi sonuç negatiif
Farklı yazılım verildi talimatı uygulayın sonucu yazın.iki ayrı flaş ile denendi sonuç negatiif
yazılımı gönderdim.merhaba ustalarım kolay gelsin
toshiba yazısı gelip gidiyor stanby ışığı sürekli kırmızı yeşil yanıp sönüyor yazılım verebilir misiniz? iyi çalışmalar
not: anakart değişmedi
![]()
merhaba denedim ama tv yazılımı görmüyoryazılımı gönderdim.
sana başka yazılım vereceğim tv çalışırsa 5 gofret alıp sokakta çocuklara vermeni istiyorum.merhaba denedim ama tv yazılımı görmüyor
usb yi takıp fişi taktım normal açılır gibi yapıyor arıza devam ediyor fişi takarken kumandadan veya tuştan birşey yapmam gerekiyor mu?
Bende de aynı sorun var yardımcı olabilir misinizyazılımı gönderdim.
Tabikisana başka yazılım vereceğim tv çalışırsa 5 gofret alıp sokakta çocuklara vermeni istiyorum.![]()
Tabiki![]()
yazılımı biraz vereceğim tv çalışırsa 5 gofrette sen dağıtacaksın.![]()
Resimde görülen modeldeki tvye sahibi daha önce hiçbir tamir görmedi açılırken Toshiba yazıyor ve sonrasında yeşil kırmızı ışık yanıp duruyor
Y yener21,
Bende de aynı sorun var yardımcı olabilir misiniz
Olur yarın verip fotoğrafını atacağımyazılımı biraz vereceğim tv çalışırsa 5 gofrette sen dağıtacaksın.
P prof1017, Y yener21, sizin yazılımları boyutu çok büyük o yüzden masraf kestim size![]()
yazılım linkini sağ üstteki bildirim çanına gönderdim.Olur yarın verip fotoğrafını atacağım
Cuma gününe kadar beklerseniz yardımcı olurum.
Canınız sağolsun yardımlarınız için teşekkür ederizyazılımı biraz vereceğim tv çalışırsa 5 gofrette sen dağıtacaksın.
P prof1017, Y yener21, sizin yazılımları boyutu çok büyük o yüzden masraf kestim size![]()
sorun nedir.?BİREBİR AYNI TELEVİZYONDA AYNI PROBLEMİ YAŞAMAKTAYIM, YAZILIM KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
ÜRÜN BİLGİLERİNİ EKLİYORUM;
![]()
Görüntü gelmiyor, televizyonu açıyorum güç ışığı yanıp sönüyor sonra tekrar yanıyor. Televizyon herhangi bir tamirat vs işlem görmedi hocam.sorun nedir.?