Kurtarma yazılımına bildirim çanından erişebilirsin.seg 32sch5620 tv yi actıgımızda logo geliyor ledler yanıyor sonra kendini kapayıp acıyor bununla alakalı yazılımı paylaşırmısınız
![]()
![]()
Google translate:
thank you masterGoogle translate:
MB110 ve UNDC paneli için bir panel profilim yok. Panel profilini televizyondan kaydedin ve bir barındırma sitesinde yayınlayın.
Google translate:thank you master
Arkadaşlar denedim olmuyor tv nin ışığı yazılımı yüklerken sürekli hızlı hızlı yanıp yanıp sönüyor 1 saat geçti aynı farklı flaş bellek denedim olmadı benim tahminim led bar değişiminden Sonra yazılım led barları tanımıyor başka bir kurtarma yazılımı veya full yazılım öneriniz varmı panel numarası ile uyumluKurtarma yazılımı gönderdim dene olmazsa kart üzerindeki ürün kodu lazim
anakartın kösesinde yazılı olan seri numaraların olduğu bölümün fotoğrafını çekip buraya yükleyin.Yazılı belirtilen talimatlara göre yaptım tv nin ışığı hızlı hızlı yanıyor ama 1 1,5 saat geçmesine rağmen aynı sadece hızlı hızlı yanıp sönüyor ve istediğiniz kart bu mu ? Anakartın modeli ve bir iki tane de barkod var aradığınız şey bu mu
![]()
tv arka kapağı açın anakartın fotoğrafını atınMerhabalar. Regal Tv anakart değişimi yapıldı ama ne takıldığı konusunda bilgim yok açıkcası. Tv açılırken telefunken olarak açılıyor. Yani daha öncesine kadar öyle açılıyordu. Kumanda da sadece açma kapatma tuşu işe yarıyor onun haricinde ne ses var ne görüntü. Bu konuda yardımcı olabilir misin? Çok dikkatli dinlediğim de ise bip bip diye ses geliyor. Yazılım mı atmam gerekiyor?
Save the panel profile from the TV and post it here to return the image.![]()
herkese kolay gelsin. 17mb140 anakart yerine 17mb110s anakart takıldı. Görüntü negatif ve ters yazılım talep ediyorum.
yokoono, ustam yardımcı olur musunuz?
Aradığınız seri numarası bu mu ?anakartın kösesinde yazılı olan seri numaraların olduğu bölümün fotoğrafını çekip buraya yükleyin.
deneme yanılma yapacağız.!Aradığınız seri numarası bu mu ?
![]()