teşekkürler beklemekteyimkurtarma yazılımını bildirim çanına gönderdim.
teşekkürler beklemekteyimkurtarma yazılımını bildirim çanına gönderdim.
Ömer usta merhaba, anlatıldığı gibi yapmaya çalıştım standby ışığı hızlı hızlı yanıp sönmeye de başladı fakat işlem bir türlü bitmedi 30dk'yı geçti. Acaba programlayıcı ile mi programlamam gerekiyor, nasıl bir yol izlemeliyim?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
sağ üstteki bildirim çanına bakın yazılım indirme sayfa linkini oraya gönderdim.teşekkürler beklemekteyim
Yardımınız için teşekkürler ama işe yaramadı farklı bir çözüm yolu varmı ?;kurtarma yazılımını bildirim çanına gönderdim.
![]()
![]()
![]()
AX49FIL27 Axen Tv Youtube önce Youtube izlerken zaman zaman kendi kendine kapanmaya başlamıştı. Önemsemedim ama kısa süre sonrasınra kapandığın tv yi açmakta güçlük çeker olduk. Şuan ise güç kablosu takılıyken ya Axen Logosunda bekliyor yada bu android açılma ekranında bekliyor. belki yazılım yeniden yüklersem düzelir diye düşünüyorum tabi yükleyebilirmiyim ondanda emin değilim. ama başka çarem kalmadı çünkü servisi aradığımda gelip sadece bakmaya 2000 lira ücret istediler. elinde uygun yazılımı olan paylaşabilirse çok sevenirim. Not: Herhangi bir değişim yada tamir edilmedi daha önce hepsi orjinal parçaları.
Yada benzer şikayeti olup çözüme ulaşanlar yardımcı olabilir mi ?
Güncelleme:
İnternetten anakartımın üzerinde yazan 13At405 aratarak yazılım indirdim ve televizyonuma kurdum. Açılmayan televizyon açıldı ama ufak bir sorun varGörüntü ters ve renkler bozuk.
![]()
![]()
evde tadilatla uğrasıyorum o yüzden fazla online olamadım. Tv'nin panel markası nedir.Sota pazartesi bu görselleri paylaşmıştım. Kimseden haber alamayınca kendim driver buldum internetten onu yükledim ama dediğim gibi görüntü ve renkler ters geliyor kapatıp açınca her seferinde düzenlemem gerekiyor. Eğer elinizde benim anakartıma göre driver varsa yollarmısınız. Kolay gelsin
![]()
YaIlım lazım full ne olur destek olun
Mübarekler, Tv'nizde ki sorunu neden söylemiyorsunuz.![]()
Full yazılım gönderir misiniz
sana yazılım verilmemiş başka yerden bulup yüklediğin yazılım hatalı olmadığına emin misin. Çünkü kırmızı led sabite dönmüş.Vestel 40FB5050 Anakart değişimi yada panel değişimi olmadı. Vestel yazısı gelip kalıyor mb140 kurtarma yazılımları denedim olmadı. Şuan fişe taktığımda kırmızı led sabit yanıyor, kumandadan yada tv üzerindeki tuştan açılmıyor. Bu durumdayken full yazılım atılabilir mi?
![]()
full yazılım gönderdim.Yardımınız için teşekkürler ama işe yaramadı farklı bir çözüm yolu varmı ?;