Tv açık, ses varken ekranı fenerle kontrol edin görüntü varsa ledler arızalıdır.Merhaba hı level televizyonunda standby ışığı yanıp sönüyor lakin görüntü gelmıyor ses de az gelıyor. Kurtarma yazılımı varmıdır acaba?
![]()
bu değil daha uzun kod olacak
kontrol ettim fenerle de bir şey gozukmuyor sadece ses geliyorTv açık, ses varken ekranı fenerle kontrol edin görüntü varsa ledler arızalıdır.
ses geliyorsa cihaz çalışıyordur yazılımsal sorun yoktur. Panel ledleriniz yada panelin kendisi arızalı gibi duruyor.kontrol ettim lakin hiç bir goruntu mevcut değil
kontrol ettim fenerle de bir şey gozukmuyor sadece ses geliyor
MaalesefMerhaba! Finlux 40FLHD971 TV'niz ekranda bir mesaj gösteriyor, Henüz kanal eklenmedi... Kurulum menüsüne gidin. Menü düğmesine veya başka bir düğmeye basınca mesaj bir anlığına kayboluyor ve sonra geri geliyor. Menüye giremiyorum veya hiçbir şey seçemiyorum. Bu televizyonun yazılımı konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Umarım Google Çeviri beni anlamanız için yeterince açıktır.
![]()
![]()
işte bu bilgileri en başta vermiş olsaydınız iş soru cevaba dönmezdi. Neyse SN olduğu kısım flash nedeniyle parlamiş etiketi tekrar çekip atın.![]()
![]()
Ustalar anakart ve etiket sn bıraktim
SN bakarak yazılım yükledim TV yazılımı aldı kırmızı ışık yanıp sönmesi bekledim TV Vestel yazısını bekledim ama nafile 20 geçti TV menü gelmedi bende TV fişini çekmek zorunda kaldım bundan sonra TV bin standby şu an hiç yanmıyor bilgi sahibi arkadaşlar yardım bekliyorum tesekkurler
sadece sana izin verdiğimiz dosyayı indirebilirsin başka dosyayı indirmeye çalıştığın için bu hatayı alman normal. İndireceğiniz yazılımları bildirim olarak iletiyoruz.Dosyayı indiremedim. Bu hatayı alıyorum. "Hata! İndirme talebiniz bulunamadı."
sorun nedir.?merhaba ustalarım hayırlı işler yazılım lazım yardımcı olur musunuz? anakart değişmedi
![]()
![]()
![]()