Hello, thank you very much for your help but there is no improvement for the TV and it remains the same.You have panel MT275A01-4 (CSOT).
Try this panel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Try this profile too. It's your last chance.Hello, thank you very much for your help but there is no improvement for the TV and it remains the same.
Hello, thank you very much for your help. The last file you provided is compatible. The problem has been solved.Try this profile too. It's your last chance.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hello, thank you very much for your help. The last file you provided is compatible. The problem has been solved.![]()
sorun çözüldü üstadım tşk ederimyaşadığınız sorun nedir.?
ustam yazılımı neye göre vereceğim.?ustalarım kurtarma yazılımı lazım. Yardımcı olur musunuz ?
![]()
ustam yazdım sanıyordum pardon. Arka etiket sökülmüş 32 inç vestel. O edenle resim ekleyemedim. Bende kaldım öyleceustam yazılımı neye göre vereceğim.?
Bana seri numarası yada ürün kodu lazım. Seri yoksa ürün kodu anakartın köşerilerini kontrol et oradaki kodu at.ustam yazdım sanıyordum pardon. Arka etiket sökülmüş 32 inç vestel. O edenle resim ekleyemedim. Bende kaldım öylece
Bana seri numarası yada ürün kodu lazım. Seri yoksa ürün kodu anakartın köşerilerini kontrol et oradaki kodu at.
anakartın kendisinde (etiket değil) köselere bakın.![]()
![]()
yeterli mi ustam ? etiket silik diye önemsememiştim ama