Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,503
cihaz açılıp menü ekranına kadar geliyorsa sorun donanımsaldır.Merhaba tv menüye girecek kadar uzun süre acık kalmıyor hemen resetliyor sanırım full yazılıma ihtiyacım var![]()
cihaz açılıp menü ekranına kadar geliyorsa sorun donanımsaldır.Merhaba tv menüye girecek kadar uzun süre acık kalmıyor hemen resetliyor sanırım full yazılıma ihtiyacım var![]()
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.Merhaba, Model Satellite 28HB5100, kumandadan açıldığında vestel logosu kaybolduktan sonra bir süre siyah ekranda kalıyor sonrasında kısa süreliğine logo tekrar gözüküp tv kapanıyor. Müdahale edilmedi, parça değişimi yapılmamış gözüküyor. Teşekkürler.
![]()
![]()
![]()
teşekkür ederim ilginize. yazılımı yükledim tv bir kere açıldı tekrar aynı hatayı verdi. benim sorunum donanımsal galiba. yarın bi tamirciye götüreceğim. herşey için teşekkür ederim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Rica ederim.teşekkür ederim ilginize. yazılımı yükledim tv bir kere açıldı tekrar aynı hatayı verdi. benim sorunum donanımsal galiba. yarın bi tamirciye götüreceğim. herşey için teşekkür ederim.
Ana kartın kenarındaki joystick tuş yakılı kalmış olabilir. Üzerine 3-5 Kez bası uygulayın yukarı aşağı hareket ettirin.Merhaba tv menüye girecek kadar uzun süre acık kalmıyor hemen resetliyor sanırım full yazılıma ihtiyacım var![]()
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsinTeşekkür ederim.
Sorunsuz çalıştı, teşekkür ederim.kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.
hangisi işini görür.vestel mb140 yazılım gerekli
full yazılımı bildirim çanına gönderdim yükleyip sonucu yazın.MERHABA. TV MİN VESTEL YAZISI GELİYOR SONRA AÇILMIYOR. FULL YAZILIM İSTEYECEKTİM.
TV ANAKARTI ORJİNALDİR.
YARDIMINIZI BEKLİYORUM
![]()
Merhaba iyi çalışmalar arkadaşlar finlux marka TV için panel yazılımına ihtiyacım var
Eski kartı mb82s yeni kartı 17mb140 görüntü ters ve karıncalı geldiği için üzerinde yüklü yazılımı okuyamıyorum kart üzerinde olan dosyalar ekte ki dosya da
![]()
![]()
![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Save the panel profile from tv and post it here. It is done with folder downloadpq.mb140.Merhaba iyi çalışmalar arkadaşlar finlux marka TV için panel yazılımına ihtiyacım var
Eski kartı mb82s yeni kartı 17mb140 görüntü ters ve karıncalı geldiği için üzerinde yüklü yazılımı okuyamıyorum kart üzerinde olan dosyalar ekte ki dosya da
![]()
![]()
![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.