sorun nedir.?merhaba ustalarım hayırlı işler yazılım lazım yardımcı olur musunuz? anakart değişmedi
![]()
![]()
![]()
elimde 1 adet yazılım var fakat %100 uyumlu değil bir ihtimal görüntü ters yada gamalı olabilir denerim dersen veririm.Merhabalar. Vestel 55UA6800 televizyonum var ve hiçbir parçası değişmedi.Açıldığında sağ üst köşede sürekli olarak "depolama alanı bitiyor" uyarısı çıkıp kayboluyor menülere giriş yapamıyorum. Sadece HDMI girişleri arasında geçebiliyorum ki o da uğraşırsam. Sanırım düzeltmek için full yazılım yüklemesi yapmak gerekiyor. Bu yazılımı bulabilmemiz mümkün mü?
![]()
Deneyebilirim ama görüntüde bahsettiğiniz sorun çıkarsa düzeltme şansımız var mıdır?elimde 1 adet yazılım var fakat %100 uyumlu değil bir ihtimal görüntü ters yada gamalı olabilir denerim dersen veririm.
normalde panel yazılımıyla düzeliyor fakat mb170 panel yazılımı alınamıyordu diye hatırlıyorum o yüzden uygun full yazılım gerekebilir.Deneyebilirim ama görüntüde bahsettiğiniz sorun çıkarsa düzeltme şansımız var mıdır?
Anladığım kadarıyla sorun çıkarsa servis dışında bir seçeneğimiz kalmayacak sanırım. Yine de gönderebilirseniz çok sevinirim.normalde panel yazılımıyla düzeliyor fakat mb170 panel yazılımı alınamıyordu diye hatırlıyorum o yüzden uygun full yazılım gerekebilir.
Regal yazısı gelip siyah ekranda kalıyor ledleri çalışıyorsorun nedir.?