Deneyebilirim ama görüntüde bahsettiğiniz sorun çıkarsa düzeltme şansımız var mıdır?elimde 1 adet yazılım var fakat %100 uyumlu değil bir ihtimal görüntü ters yada gamalı olabilir denerim dersen veririm.
Deneyebilirim ama görüntüde bahsettiğiniz sorun çıkarsa düzeltme şansımız var mıdır?elimde 1 adet yazılım var fakat %100 uyumlu değil bir ihtimal görüntü ters yada gamalı olabilir denerim dersen veririm.
normalde panel yazılımıyla düzeliyor fakat mb170 panel yazılımı alınamıyordu diye hatırlıyorum o yüzden uygun full yazılım gerekebilir.Deneyebilirim ama görüntüde bahsettiğiniz sorun çıkarsa düzeltme şansımız var mıdır?
Anladığım kadarıyla sorun çıkarsa servis dışında bir seçeneğimiz kalmayacak sanırım. Yine de gönderebilirseniz çok sevinirim.normalde panel yazılımıyla düzeliyor fakat mb170 panel yazılımı alınamıyordu diye hatırlıyorum o yüzden uygun full yazılım gerekebilir.
Regal yazısı gelip siyah ekranda kalıyor ledleri çalışıyorsorun nedir.?
Kurtarma yazılımı atınca düzeldi bilginize.Regal yazısı gelip siyah ekranda kalıyor ledleri çalışıyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.Merhaba Adem Bey,
Televizyonumun markası markası HI-LEVEL, model ve seri numarası resimde görüldüğü gibi. Fişi taktığım zaman kırmızı ışığı yanıp yanıp sönüyor ve açılmıyor. Yazılım güncellemem gerekiyor sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.![]()
hocam merhaba televizyona yanlış yazılım yükledim brick oldu full yazılım gerekmektedir yardımcı olurmusun acaba tşk ederim