ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM 2GB HAFIZA KARTI İLE DENEDİM DEDİĞİNİZ GİBİ AÇILDI.indirdiğiniz alanda kurulum talimatı var. Uygun şekilde yükleyip sonucu yazın

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM 2GB HAFIZA KARTI İLE DENEDİM DEDİĞİNİZ GİBİ AÇILDI.indirdiğiniz alanda kurulum talimatı var. Uygun şekilde yükleyip sonucu yazın
Senin istediğin gofret olsun ustam, adres ve gofret ismi gönder.Çalıştırırsak 5 gofretini alırım.
Yazılımı indirip fat32 boş usb belleğime çıkarttım, sonra televizyonun fişi takılı değilken usb portuna taktım ve ok tuşuna basılı tutmaya başlayıp televizyonun fişini taktım. İlk başta ışık hızlıca yanıp sönüyordu fakat yaklaşık 40-50saniye sonra ışık yanıp sönmemeye başladı. televizyonu açmaya çalıştığımda hala aynı problemle karşılaşıyorum.full yazılımı bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Sonucu mutlaka yazın.
başka yazılım verdim.Yazılımı indirip fat32 boş usb belleğime çıkarttım, sonra televizyonun fişi takılı değilken usb portuna taktım ve ok tuşuna basılı tutmaya başlayıp televizyonun fişini taktım. İlk başta ışık hızlıca yanıp sönüyordu fakat yaklaşık 40-50saniye sonra ışık yanıp sönmemeye başladı. televizyonu açmaya çalıştığımda hala aynı problemle karşılaşıyorum.
sağ üstteki bildirim çanından sana gönderdim full yazılım sayfasına giriş yap. Yükleme talimatına uygun şekilde yazılımı yükle.Senin istediğin gofret olsun ustam, adres ve gofret ismi gönder.
bildirim çanından kurtarma yazılım sayfasına erişebilirsin.Merhabalar resimdeki tv logodan sonra açılmıyor, sizde bununla ilgili bir yazılım mevcut mudur? Rica edebilir miyim?
![]()
Hocam talimatlardaki gibi yazılım dosyalarını usb belleğe attım ve denedim. Ancak daha önceki gibi sol alttaki ışık yaklaşık 40saniye yanıp söndü ardından kendiliğinden açılır gibi oldu vestel yazısı geldi fakat açılmadı, kısa bir süre sonra da ışık yanıp sönmeyi bıraktı. Usb bellekte sorun olabileceğini düşündüm o yüzden flashı temizleyip sıfırdan fat32 ve mbr formatına yeniden biçimlendirdim. Temizledikten sonra ikinci kez denedim fakat sonuç aynı oldu. Ek olarak artık televizyonu açmaya çalıştığımda vestel yazısı bile çıkmıyor, panel 1-2sn çalışıyor ama vestel yazmadan televizyon kapanıyor.başka yazılım verdim.
Yarın başka yazılım veririm.Hocam talimatlardaki gibi yazılım dosyalarını usb belleğe attım ve denedim. Ancak daha önceki gibi sol alttaki ışık yaklaşık 40saniye yanıp söndü ardından kendiliğinden açılır gibi oldu vestel yazısı geldi fakat açılmadı, kısa bir süre sonra da ışık yanıp sönmeyi bıraktı. Usb bellekte sorun olabileceğini düşündüm o yüzden flashı temizleyip sıfırdan fat32 ve mbr formatına yeniden biçimlendirdim. Temizledikten sonra ikinci kez denedim fakat sonuç aynı oldu. Ek olarak artık televizyonu açmaya çalıştığımda vestel yazısı bile çıkmıyor, panel 1-2sn çalışıyor ama vestel yazmadan televizyon kapanıyor.