verdiğim kurtarma yazılımı dene bakalım.![]()
KART VE DAHA ÖNCE HİÇ BİRŞEY DEĞİŞMEDİ HERŞEYİ ORJİNAL KUMANDAYA BASIYORUM TV NİN ALTINDAKİ KIRMIZI IŞIK YANIP SÖNÜYOR GÖRÜNTÜ GELMİYOR YAZILIM RİCA EDİYORUM
yazılımı bulamıyorum yardımcı olurmusunuzverdiğim kurtarma yazılımı dene bakalım.
sağ üstteki bildirim çanını kontrol et.yazılımı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
evet birtane mb140 kurtarma titanium indirdim budur doğrumusağ üstteki bildirim çanını kontrol et.
ekleme: Yazılımı indirmişsin.
indirdiğiniz alanda kurulum talimatı var. Uygun şekilde yükleyip sonucu yazınevet birtane mb140 kurtarma titanium indirdim budur doğrumu
bu seri için elimde yazılım yokSelamlar, TV Vestel logosu çıktıktan sonra açılıp hemen kapanıyor ve alttaki mavi led ışık yanıp sönüyor. Kumandadan açma tuşuna basıldığında yine Vestel logosu gelip kısa bir süre sonra kapanıyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
üstat betimleme üzerine iş yapılmaz. Ne olduğunu görsellerini gerekirse video çekip buraya yükleyin ki ne olduğunu bizde görelim.Cihazım internete baglandiktan sonra bozuldu.Vestel 42fa 7500 tv ekran goruntusu var ama renkler gidip gelyor.merak ettigim tv hacklenip virus girdide ondanmi bozuldu.tabletime virus girdi ogun tv bozuldu.cihazımı nasıl kurtarabilirim
Sorun yazılımsal mıdır?bu seri için elimde yazılım yok![]()
büyük ihtimal yazılımsal.Sorun yazılımsal mıdır?
MB100 için Core yazılım bölümündeki yazılımlardan yüklenebilecek olan var mı? Faydası olabilir mi?büyük ihtimal yazılımsal.
Core yazılımlar güncelleme özelliği taşır. Size Full yazılım lazım.MB100 için Core yazılım bölümündeki yazılımlardan yüklenebilecek olan var mı? Faydası olabilir mi?