Y Çevrimdışı ysaykutlu Yeni Üye 9 Tem 2025 4 43 Bugün 00:03 #35,351 Sota' Alıntı: indirdiğiniz alanda kurulum talimatı var. Uygun şekilde yükleyip sonucu yazın Genişletmek için tıkla ... ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM 2GB HAFIZA KARTI İLE DENEDİM DEDİĞİNİZ GİBİ AÇILDI.
Sota' Alıntı: indirdiğiniz alanda kurulum talimatı var. Uygun şekilde yükleyip sonucu yazın Genişletmek için tıkla ... ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM 2GB HAFIZA KARTI İLE DENEDİM DEDİĞİNİZ GİBİ AÇILDI.
N Çevrimdışı namik01 Yeni Üye 10 Haz 2025 2 48 Bugün 11:32 #35,352 Merhabalar resimdeki tv logodan sonra açılmıyor, sizde bununla ilgili bir yazılım mevcut mudur? Rica edebilir miyim?
Merhabalar resimdeki tv logodan sonra açılmıyor, sizde bununla ilgili bir yazılım mevcut mudur? Rica edebilir miyim?
B Çevrimdışı Berat Abdullah Yeni Üye 30 Eyl 2021 19 36 Bugün 11:44 #35,353 Sota' Alıntı: Çalıştırırsak 5 gofretini alırım. Genişletmek için tıkla ... Senin istediğin gofret olsun ustam, adres ve gofret ismi gönder.
Sota' Alıntı: Çalıştırırsak 5 gofretini alırım. Genişletmek için tıkla ... Senin istediğin gofret olsun ustam, adres ve gofret ismi gönder.