Donma kasma çok yapıyor, cihaz kaynaklı mı yazılım kaynaklı mı test etmek için yazılım istemiştimNe yazılımı istiyorsunuz, cihazdaki arıza nedir.
Bunlari bilmeden size nasıl yardımcı olabiliriz.
Donma kasma çok yapıyor, cihaz kaynaklı mı yazılım kaynaklı mı test etmek için yazılım istemiştimNe yazılımı istiyorsunuz, cihazdaki arıza nedir.
Bunlari bilmeden size nasıl yardımcı olabiliriz.
Cihazı sıfırlayıp ilk kurulum yapmayı deneyin.Donma kasma çok yapıyor, cihaz kaynaklı mı yazılım kaynaklı mı test etmek için yazılım istemiştim
Denendi yine kasıyorCihazı sıfırlayıp ilk kurulum yapmayı deneyin.
gönderdim.Denendi yine kasıyor
Teşekkürlergönderdim.
Menü/ Gelişmiş Ayarlar/ HBB kapatDonma kasma çok yapıyor, cihaz kaynaklı mı yazılım kaynaklı mı test etmek için yazılım istemiştim
Hocam şehir dışındaydım dönemedim kusura bakmayın bu görsel yeterli midir?seri bilgisi gözükmüyor.!
kurtarma yazılımını gönderdim.Hocam şehir dışındaydım dönemedim kusura bakmayın bu görsel yeterli midir?
![]()
Cihazdaki sorun nedir.?Merhaba Hi-Level 43hl500 tv için full yazılım gerekli. Paylaşabilir misiniz
![]()
![]()
Donma kasma sorunu ve kanal sinyali zaman zaman kayboluyor. Ayrıca kanal değiştirirken rehber ekranına giriyor sapıtıyor.Cihazdaki sorun nedir.?
elimde tam uyumlu yazılım yok ekran ters yada gamalı olabilir ayrıca panel yazılımı yüklemek gerekebilir.Donma kasma sorunu ve kanal sinyali zaman zaman kayboluyor. Ayrıca kanal değiştirirken rehber ekranına giriyor sapıtıyor.
Panel yazılımı var mı pekielimde tam uyumlu yazılım yok ekran ters yada gamalı olabilir ayrıca panel yazılımı yüklemek gerekebilir.
panel dosyasını tv çekersen düzenleriz.Panel yazılımı var mı peki