Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

merhaba vestel yazısından sonra açılmıyor

vestel47064618640a5d4e.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.
ustam ok a basılı tutarak fişe takıyorum yükleme moduna geçiyor ışık yanıp sönüyor 10 dk da bekledim bitmiyor flash belleğin ışığıda yanmıyor. Fişi çekip tekrar taktığım zaman yine aynı vestel yazısında kalıyor

ustam ok a basılı tutarak fişe takıyorum yükleme moduna geçiyor ışık yanıp sönüyor 10 dk da bekledim bitmiyor flash belleğin ışığıda yanmıyor. Fişi çekip tekrar taktığım zaman yine aynı vestel yazısında kalıyor
Flash belleği Fat32 MBR olarak biçimlendirip tekrar deneyin.

Evet ustam fat 32 olarak yapıyorum hatta 3 adet farklı marka flash bellek denedim yine aynı
Full yazılım verdim.

20250716_1315113e003aa325197af9.jpg

bu yazılımdan bana gönderin lütfen

arızalı tv yazılımı talepte bulunmak istiyorum

tamam o zaman bende talep oluşturacağım nasıl olacak

beyefendi şu elimde televizyon var yazılım 17mb82 v1.3.5 yazılımı lütfen yetki istiyorum çok acil

okudum abi artık yetki verin.

İyi akşamlar bugün televizyonu açmaya kalktığımda açılmadı. Sürekli kırmızı ışık yanıp söndü. Yazılım ile düzelebiliyorsa atar mısınız ?

20250716_220445.jpg

tamam o zaman bende talep oluşturacağım nasıl olacak

beyefendi şu elimde televizyon var yazılım 17mb82 v1.3.5 yazılımı lütfen yetki istiyorum çok acil

okudum abi artık yetki verin yalvarıyorum
1.3.5 Güncelleme yazılımıdır. Tv deki sorun nedir?

İyi akşamlar bugün televizyonu açmaya kalktığımda açılmadı. Sürekli kırmızı ışık yanıp söndü. Yazılım ile düzelebiliyorsa atar mısınız ?

20250716_220445.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.

Geri
Üst Alt