By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,873
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.Ustalarım kolay gelsin vestel yazısında kalıyor kurtarma yazılımı rica etsem şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.Ustalarım kolay gelsin vestel yazısında kalıyor kurtarma yazılımı rica etsem şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.![]()
Açma tuşuna basınca kırmızı ışık yanıp sönüyor bi süre sonra devamlı yanıyor ekran açılmıyor.kurtarma yazılımı işimi görür mü ustam
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.merhaba vestel yazısından sonra açılmıyor
![]()
ustam ok a basılı tutarak fişe takıyorum yükleme moduna geçiyor ışık yanıp sönüyor 10 dk da bekledim bitmiyor flash belleğin ışığıda yanmıyor. Fişi çekip tekrar taktığım zaman yine aynı vestel yazısında kalıyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.
Flash belleği Fat32 MBR olarak biçimlendirip tekrar deneyin.ustam ok a basılı tutarak fişe takıyorum yükleme moduna geçiyor ışık yanıp sönüyor 10 dk da bekledim bitmiyor flash belleğin ışığıda yanmıyor. Fişi çekip tekrar taktığım zaman yine aynı vestel yazısında kalıyor
Evet ustam fat 32 olarak yapıyorum hatta 3 adet farklı marka flash bellek denedim yine aynıFlash belleği Fat32 MBR olarak biçimlendirip tekrar dene
Full yazılım verdim.Evet ustam fat 32 olarak yapıyorum hatta 3 adet farklı marka flash bellek denedim yine aynı
Ustam çok teşekkür ederim oldu sorun yok Allah işinizi gücünüzü rast getirsinFull yazılım verdim.