By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,929
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.merhaba vestel yazısından sonra açılmıyor
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.merhaba vestel yazısından sonra açılmıyor
![]()
ustam ok a basılı tutarak fişe takıyorum yükleme moduna geçiyor ışık yanıp sönüyor 10 dk da bekledim bitmiyor flash belleğin ışığıda yanmıyor. Fişi çekip tekrar taktığım zaman yine aynı vestel yazısında kalıyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.
Flash belleği Fat32 MBR olarak biçimlendirip tekrar deneyin.ustam ok a basılı tutarak fişe takıyorum yükleme moduna geçiyor ışık yanıp sönüyor 10 dk da bekledim bitmiyor flash belleğin ışığıda yanmıyor. Fişi çekip tekrar taktığım zaman yine aynı vestel yazısında kalıyor
Evet ustam fat 32 olarak yapıyorum hatta 3 adet farklı marka flash bellek denedim yine aynıFlash belleği Fat32 MBR olarak biçimlendirip tekrar dene
Full yazılım verdim.Evet ustam fat 32 olarak yapıyorum hatta 3 adet farklı marka flash bellek denedim yine aynı
Ustam çok teşekkür ederim oldu sorun yok Allah işinizi gücünüzü rast getirsinFull yazılım verdim.
1.3.5 Güncelleme yazılımıdır. Tv deki sorun nedir?tamam o zaman bende talep oluşturacağım nasıl olacak
beyefendi şu elimde televizyon var yazılım 17mb82 v1.3.5 yazılımı lütfen yetki istiyorum çok acil
okudum abi artık yetki verin yalvarıyorum
tvde actımda vestel logosu çıkıyor sonra acılmıyor bunun için yazılım lazım1.3.5 Güncelleme yazılımıdır. Tv deki sorun nedir?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.İyi akşamlar bugün televizyonu açmaya kalktığımda açılmadı. Sürekli kırmızı ışık yanıp söndü. Yazılım ile düzelebiliyorsa atar mısınız ?
![]()