O
oktay_krcdg
Yeni Üye
- 21 Eyl 2020
- 1
- 31

Teşekkür ediyorum yazılımı indirdim ancak daha vaktim olmadı yüklemeye. Yükleyince sonucu yazarım.bildirim çanından full yazılımı indirebilirsin. Yükledikten sonra sonucu yazın.
![]()
![]()
Tv ışığı yanıp sönüyor ekran gelmiyor kurtarma yazılımı vs bişey varmı yardımcı olur musunuz şimdiden çok teşekkürler
yokoono
Çok teşekkürler düzeldi, full yazılımı varmıdırZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ışığı yanıp sönüyor kurtarma yazılımı varmıdır kartları orjinali![]()
Google translate:Çok teşekkürler düzeldi, full yazılımı varmıdır
anakart mb170 mi.?Televizyon 49”
Benim taktığım kart ise aşağıdaki görseldeki gibidir. 50”
![]()
Yes. And panel VES490QNDS-2D-N41. For Toshiba 49UA2063DT.anakart mb170 mi.?
anakart mb170 mi.?
Evet panel bilgileri doğrudur. Yazılımı mevcut mudur? Teşekkürler, iyi çalışmalar.Yes. And panel VES490QNDS-2D-N41. For Toshiba 49UA2063DT.
I don't have it. My colleague Sota or By_Trol can help you if he has the appropriate software.Evet panel bilgileri doğrudur. Yazılımı mevcut mudur? Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.![]()
![]()
![]()
Merhaba,
1= Televizyonun donanımı orijinal ve anakart değişimi yapılmamıştır.
1A= TV’nin arka kapağındaki etiket rakamlar okunacak şekilde eklenmiştir.
2= Anakart değişikliği yapılmamıştır.
2A= Değişiklik yapılmadığından resim eklenmemiştir.
2B= Değişiklik yapılmadığından resim eklenmemiştir.
3= Değişiklik yapılmadığından resim eklenmemiştir.
4= Daha öncede https://tavsiyeforumu.com sitesi üzerinden indirdiğim yazılımları şu anda sorun yaşadağım TV ye yükledim ve hiçbir sorun yaşamadım. Fakat son yazılımı yükledikten sonra TV doğru bir şekilde çalıştı. Fakat bir süre sonra TV’de ağ bağlantıları bölümünde bulunan hız testi bölümününe tıkladığımda internet bağlantınız yoktur uyarısı ile youtube açmaya çalıştığımda ağ bağlantınız yoktur uyarısı almaya başladım. Fakat aynı zaman diliminde TV’de netflix içeriklerini seyredilmekle birlikte evde bulunan router üzerinden trafik dinlemesi yaptığımda Tv’nin internet üzerinden veri alışverişi yaptığını gördüm. Çözüm için tv yi fabrika ayarlarına döndürdüm fakat sorunum yine çözülmedi. Sizden ricam aynı yazılım veya var ise daha güncel bir yazılımı benle paylaşırsanız size minnettar kalırım.Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.![]()
Selamlar, bugün tv yine sürpriz yaptı ve açılmadı.Full yazılım ile düzelecek bir arızaysa harika olur. Sorun,kumandadan açma tuşuna basınca yanık olan standby ışığı bir kez sönüp tekrar yanıyor ve tv açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim full yazılımı denemek istiyorum olmazsa tamirci yolu tutacağız mecburen.Tv tamir görmedi şimdiye kadar. Şimdiden teşekkürler.