O Çevrimdışı

oktay_krcdg

Yeni Üye
21 Eyl 2020
1
31
1000002291.jpg
ışığı yanıp sönüyor kurtarma yazılımı varmıdır kartları orjinali

P Çevrimdışı

Peserefesor 

Yeni Üye
12 Kas 2020
4
46
arka-etiket-2.jpg
menuef77a06dbb7eb0b6.jpg
arka-etiketec957aeab959dc16.jpg

Merhaba,
1= Televizyonun donanımı orijinal ve anakart değişimi yapılmamıştır.

1A= TV’nin arka kapağındaki etiket rakamlar okunacak şekilde eklenmiştir.

2= Anakart değişikliği yapılmamıştır.

2A= Değişiklik yapılmadığından resim eklenmemiştir.

2B= Değişiklik yapılmadığından resim eklenmemiştir.

3= Değişiklik yapılmadığından resim eklenmemiştir.

4= Daha öncede https://tavsiyeforumu.com sitesi üzerinden indirdiğim yazılımları şu anda sorun yaşadağım TV ye yükledim ve hiçbir sorun yaşamadım. Fakat son yazılımı yükledikten sonra TV doğru bir şekilde çalıştı. Fakat bir süre sonra TV’de ağ bağlantıları bölümünde bulunan hız testi bölümününe tıkladığımda internet bağlantınız yoktur uyarısı ile youtube açmaya çalıştığımda ağ bağlantınız yoktur uyarısı almaya başladım. Fakat aynı zaman diliminde TV’de netflix içeriklerini seyredilmekle birlikte evde bulunan router üzerinden trafik dinlemesi yaptığımda Tv’nin internet üzerinden veri alışverişi yaptığını gördüm. Çözüm için tv yi fabrika ayarlarına döndürdüm fakat sorunum yine çözülmedi. Sizden ricam aynı yazılım veya var ise daha güncel bir yazılımı benle paylaşırsanız size minnettar kalırım.Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

M Çevrimdışı

mgk19 

Aktif Üye
31 Mar 2018
57
38
IMG_20250611_191904_edit_2324886104084305.jpg

Selamlar, bugün tv yine sürpriz yaptı ve açılmadı.Full yazılım ile düzelecek bir arızaysa harika olur. Sorun,kumandadan açma tuşuna basınca yanık olan standby ışığı bir kez sönüp tekrar yanıyor ve tv açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim full yazılımı denemek istiyorum olmazsa tamirci yolu tutacağız mecburen.Tv tamir görmedi şimdiye kadar. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,739
arka-etiket-2.jpg
menuef77a06dbb7eb0b6.jpg
arka-etiketec957aeab959dc16.jpg

Merhaba,
1= Televizyonun donanımı orijinal ve anakart değişimi yapılmamıştır.

1A= TV’nin arka kapağındaki etiket rakamlar okunacak şekilde eklenmiştir.

2= Anakart değişikliği yapılmamıştır.

2A= Değişiklik yapılmadığından resim eklenmemiştir.

2B= Değişiklik yapılmadığından resim eklenmemiştir.

3= Değişiklik yapılmadığından resim eklenmemiştir.

4= Daha öncede https://tavsiyeforumu.com sitesi üzerinden indirdiğim yazılımları şu anda sorun yaşadağım TV ye yükledim ve hiçbir sorun yaşamadım. Fakat son yazılımı yükledikten sonra TV doğru bir şekilde çalıştı. Fakat bir süre sonra TV’de ağ bağlantıları bölümünde bulunan hız testi bölümününe tıkladığımda internet bağlantınız yoktur uyarısı ile youtube açmaya çalıştığımda ağ bağlantınız yoktur uyarısı almaya başladım. Fakat aynı zaman diliminde TV’de netflix içeriklerini seyredilmekle birlikte evde bulunan router üzerinden trafik dinlemesi yaptığımda Tv’nin internet üzerinden veri alışverişi yaptığını gördüm. Çözüm için tv yi fabrika ayarlarına döndürdüm fakat sorunum yine çözülmedi. Sizden ricam aynı yazılım veya var ise daha güncel bir yazılımı benle paylaşırsanız size minnettar kalırım.Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,739
IMG_20250611_191904_edit_2324886104084305.jpg

Selamlar, bugün tv yine sürpriz yaptı ve açılmadı.Full yazılım ile düzelecek bir arızaysa harika olur. Sorun,kumandadan açma tuşuna basınca yanık olan standby ışığı bir kez sönüp tekrar yanıyor ve tv açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim full yazılımı denemek istiyorum olmazsa tamirci yolu tutacağız mecburen.Tv tamir görmedi şimdiye kadar. Şimdiden teşekkürler.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.

Geri
Üst Alt