Teşekkürler, tv hiç tepki vermedi yazılım hiç yüklenmedi. Sorun galiba besleme kartı ile alakalı.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Rica ederim. Donanımsal sorun vardır.Teşekkürler, tv hiç tepki vermedi yazılım hiç yüklenmedi. Sorun galiba besleme kartı ile alakalı.
Unfortunately, I don't have anything in the archive that can help you.Merhaba Arkadaslar
ekte resmini gonderdigim TV icin yazilim lazim.
Yurtdisi cihaz. Belki Yokoono kardes te vardir
Tesekkurler
Thanks
![]()
![]()
![]()
Ses var mı?Ustam kolay gelsin,vestel 32 inç,arka aydınlatma yanıyor görüntü vermiyor.panel kaynaklı da olabilir ama yine de panel yazılımı yükleyip denemek istedim,varsa panel yazılımı yardımcı olurmusun
![]()
başka yazılım verdim birde bunu deneyin.3 ayrı flash bellekle fat32 biçiminde birçok değişik ayırma boyutunda formatlayarak denediğim halde yükleme yapamadım. Kumandadaki ok tuşuna basılı olarak fişi takıyorum ancak cihazda herhangi bir tepki olmuyor. Ok tuşunu bırakınca yanıp sönerek stand-by konumuna geliyor. Yükleme moduna alamıyorum.
sana daha önce verilen mb140 titanyum kurtarma yazılımını denedin mi.?![]()
FINLUX YAZISINDAN SONRA KAPANIYOR. YAZILIM GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ
mb140 cihazlar flash bellek seçer. Flash belleğin Fat32 mbr olarak biçimlendirilmiş olmasına dikkat edin.İyi günler Regal 32R4020H için Yazılım talep etmiştim teşekkür ederim verdiniz. ancak 4 GB flash disk bulamadım..16 GB a yükledim sorun çözülemedi. Ama flaş yüksek olduğu icinmi olmadı yolsa benim sorunumun çözümu bu değil mi bilemiyorum. Yinede 4 GB flaş ariyorum. Peki. 256 MB flash olurmu yazılımin boyutu fazla değil çünkü.
mb170 için elimizde panel yazılımı yokEvet panel bilgileri doğrudur. Yazılımı mevcut mudur? Teşekkürler, iyi çalışmalar.