By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,739
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın![]()
Merhaba televizyon orjinal hiç birşey değişmedi yazılım alabilir miyim regal yazısında kalıyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın![]()
Merhaba televizyon orjinal hiç birşey değişmedi yazılım alabilir miyim regal yazısında kalıyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.HI-LEVEL
Model No: 43HL560
101147001811800001
SN: 9951504 800001
PANEL
20273897
Merhabalar, yukarıda etiket bilgilerini yazdığım tv hiçbir şekilde açılmıyor, sadece kırmızı ışığı yanıp sönüyor. Bu tvye uyumlu yazılım rica edebilir miyim lütfen? Teşekkürler
full yazılıma bildirim çananında ulaşabilirsin. Yükledikten sonra sonucu yazın.![]()
Regal 43R654FC 43" SMART TV.
Merhabalar; tv açılıp real yazısı geliyor. sonra yazı yanıp sönüyor ve tv kapanıyor. yazılımı yeniden yüklersem çözülür diye düşünüyorum. Yazılımı paylaşırsanız sevinirim. kolaylılar diliyorum.
kurtarma yazılımını bildirim çanına yolladım.Merhabalar Adem Bey
Televizyonumuz SEG marka kumandayla açtığımda SEG yazısı geliyor sonra kendi kendine kapanıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor. Donanım değişikliği hiç yapılmadı
![]()
Yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim.
mb82 kurtarma yazılımını bildirim çanına yolladım.![]()
Merhaba, televizyonum bazen açılıyor bazende vestel yazısı gelip gidiyor kırmızı ışık yanıp sönüyor. donanım değişikliği yapılmadı herşeyi fabrika çıkışı. yazılım aradım sitenizde bulamadım. bu durumu düzeltmek bana yazılım gönderirseniz sevinirim. İyi günler dilerim.
![]()
kartın arızalıBu da olmadı.
Emeğiniz için teşekkür ederimkartın arızalı
Çok teşekkür ederim. Talimatları deneyip sonucu sizlerle paylaşacağım. Emeğinize sağlıkkurtarma yazılımını bildirim çanına yolladım.