Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,424
umarım uyar yazılımı gönderdim.
kullandığım panelide paylaşıyorum kart:48FD7300 Baska bişey lazımmı![]()
Hayırlı geceler yatıyorum yarın hallederiz inşallah![]()
umarım uyar yazılımı gönderdim.
kullandığım panelide paylaşıyorum kart:48FD7300 Baska bişey lazımmı![]()
Hayırlı geceler yatıyorum yarın hallederiz inşallah![]()
tv açıkken sırasıyla menü > 4 > 7 > 2 > 5 tuşlarına basın.içinde bulunan versiyonu nasıl öğrenebiliriz kumandadan deniyorum olmuyor. ayrıca yazılımları indiremiyorum
önünüze gelen yazılımı yüklemeyinMerhaba kolay gelsin televizyonun son durumu bu şekilde. Bir tane mb140 yazılımı vardı da elimde onu denedim televizyon kırmızı oldu bu durumu nasıl cözebiliriz yardımcı olursanız minnettar olurum. Kolay gelsin tekrar Hayırlı cumalar.
![]()
![]()
![]()
ilk mesajı okuyuntelefunken 32th4020 17mb140 ana kart var bunun için yazılım lazım
telefunken 32th4020 17mb140 ana kart var bunun için yazılım lazım
Denedim olmadı yaBendede yeşil olmuştu ekran filmini çıkartıp dikkatli bir şekilde takınca düzelmesi umarım seninki de aynısıdır kontrol et
barış verdiğim yazılımı indirip dene.Denedim olmadı ya
Abi şimdi denedim yine kırmızı yabarış verdiğim yazılımı indirip dene.
TV panelini açıp panel kablolarıyla oynadın mı.?Abi şimdi denedim yine kırmızı ya
![]()
![]()
Kontorl ettim tekrar onlarda da bir sorun göremedim düzgün takılmış fakat az once 17mb82s denedim açıldı fakat yine kırmızı ekranTV panelini açıp panel kablolarıyla oynadın mı.?
Uyduya taktığımda durum buTV panelini açıp panel kablolarıyla oynadın mı.?
cihazın paneli orijinal mi.?Kontorl ettim tekrar onlarda da bir sorun göremedim düzgün takılmış fakat az once 17mb82s denedim açıldı fakat yine kırmızı ekran
Uyduya taktığımda durum bu
![]()
cihazın paneli orijinal mi.?
orijinalse sana verdiğim full yazılımın olması gerekiyordu.![]()
Elimde panel yazılımı vardı onu denedim şuan iyi görünüyor abi
Evet panel de orjınal
Orjinal diye biliyorum abi ama nasıl teyit edebiliriz. Bu arada emeğiniz için de çok teşekkür ederim. Bana bir çok kez yardımcı oldunuz. Varolun sağolun.orijinalse sana verdiğim full yazılımın olması gerekiyordu.
orijinal olsaydı son verdiğim yazılımda sorun devam etmezdi.Orjinal diye biliyorum abi ama nasıl teyit edebiliriz. Bu arada emeğiniz için de çok teşekkür ederim. Bana bir çok kez yardımcı oldunuz. Varolun sağolun.![]()