B
Barış aksu
Yeni Üye
- 23 Eyl 2020
- 41
- 24
Denedim olmadı yaBendede yeşil olmuştu ekran filmini çıkartıp dikkatli bir şekilde takınca düzelmesi umarım seninki de aynısıdır kontrol et
Denedim olmadı yaBendede yeşil olmuştu ekran filmini çıkartıp dikkatli bir şekilde takınca düzelmesi umarım seninki de aynısıdır kontrol et
barış verdiğim yazılımı indirip dene.Denedim olmadı ya
Abi şimdi denedim yine kırmızı yabarış verdiğim yazılımı indirip dene.
TV panelini açıp panel kablolarıyla oynadın mı.?Abi şimdi denedim yine kırmızı ya
![]()
![]()
Kontorl ettim tekrar onlarda da bir sorun göremedim düzgün takılmış fakat az once 17mb82s denedim açıldı fakat yine kırmızı ekranTV panelini açıp panel kablolarıyla oynadın mı.?
Uyduya taktığımda durum buTV panelini açıp panel kablolarıyla oynadın mı.?
cihazın paneli orijinal mi.?Kontorl ettim tekrar onlarda da bir sorun göremedim düzgün takılmış fakat az once 17mb82s denedim açıldı fakat yine kırmızı ekran
Uyduya taktığımda durum bu
![]()
cihazın paneli orijinal mi.?
orijinalse sana verdiğim full yazılımın olması gerekiyordu.![]()
Elimde panel yazılımı vardı onu denedim şuan iyi görünüyor abi
Evet panel de orjınal
Orjinal diye biliyorum abi ama nasıl teyit edebiliriz. Bu arada emeğiniz için de çok teşekkür ederim. Bana bir çok kez yardımcı oldunuz. Varolun sağolun.orijinalse sana verdiğim full yazılımın olması gerekiyordu.
orijinal olsaydı son verdiğim yazılımda sorun devam etmezdi.Orjinal diye biliyorum abi ama nasıl teyit edebiliriz. Bu arada emeğiniz için de çok teşekkür ederim. Bana bir çok kez yardımcı oldunuz. Varolun sağolun.![]()
Şuan iyi ama son attığım yazılım sizinkiydi üzerine sadece panel yazılımı attım onuda burdan temin etmiştim sanırım zatenorijinal olsaydı son verdiğim yazılımda sorun devam etmezdi.
indirme listende panel yazılımı yokŞuan iyi ama son attığım yazılım sizinkiydi üzerine sadece panel yazılımı attım onuda burdan temin etmiştim sanırım zaten

Ellerine sağlık sayenizde televizyonum smart oldu gayet sağlıklı emeğinize sağlık saygılarumarım uyar yazılımı gönderdim.