Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,737
birinci sayfadaki kılavuza göre bize tv bilgilerini verinanlamadım hocam bilgiler eksik mi ?
birinci sayfadaki kılavuza göre bize tv bilgilerini verinanlamadım hocam bilgiler eksik mi ?
USB bellek 4 Gb olması zorunlu mu? USB belleği takıp , kumandanın ok tuşuna basılı tutup, TV yi fişe taktığımda standby kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayınca ok tuşumu bırakıyorum ardından standby kırmızı ışık hızlı yanıp sönmeye başlıyor ekran gelmiyor standby dakikalarca yanıp sönüyor durmadan.mb140 kartlar usb bellek seçer başka usb bellek temin edip tekrar deneyin.
başka yazılım verdim.USB bellek 4 Gb olması zorunlu mu? USB belleği takıp , kumandanın ok tuşuna basılı tutup, TV yi fişe taktığımda standby kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayınca ok tuşumu bırakıyorum ardından standby kırmızı ışık hızlı yanıp sönmeye başlıyor ekran gelmiyor standby dakikalarca yanıp sönüyor durmadan.
Thank you very much for the firmware. I try to install the software but it doesn't work. I have updated error message on the display. In tv service manual I see it is G32.txt update file. It matters if on my usb it is G31.txt?Full software. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
With G32 I have for 17MB180E_VES430QNDH-N2-N43.Thank you very much for the firmware. I try to install the software but it doesn't work. I have updated error message on the display. In tv service manual I see it is G32.txt update file. It matters if on my usb it is G31.txt?
![]()
![]()
lamadım hocam bilgiler eksik mi ?
mb kaç bilmiyorum hocam tv açılmıyorÖmer Genç sende var mı.? MB211
Can you send me the file so I can try it too?With G32 I have for 17MB180E_VES430QNDH-N2-N43.
LookCan you send me the file so I can try it too?
Rengi düzeldi ama ters duruyorpanel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)