Can you send me the software? Thank youI have for main 17MB180E panel VES500QNDH-N2-N42
Can you send me the software? Thank youI have for main 17MB180E panel VES500QNDH-N2-N42
Kolay Gelsin Ustalarım
Model No: 32R4020H
SN: 8116701 800229
Eski Kart 17MB140 Yeni Takılan Kart 17MB82S,
Sorun Ters Ekran, Panel Yazılımı Gerekiyor Yardımcı Olur Musunuz ?
![]()
![]()
![]()
Save the panel profile from the TV and post it here.
Full software. Try at your own risk.Can you send me the software? Thank you
mb96 full yazılım linkleri aşağıda madem o kadar çok biliyorsunuz şu bana uyar dediğini indirme yetkisi vereceğim
Dosyaları sıkıştırıpZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ye yükleyip link ver bakayım yapılabilecek bir şey var mı![]()
7599686 - 10101738 - MB96 V.0.00mb96 full yazılım linkleri aşağıda madem o kadar çok biliyorsunuz şu bana uyar dediğini indirme yetkisi vereceğim
panel profile:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılım konusunda yardım a ihtiyacım var ustalar, elinde olan yokmu... 17mb130s stand-by ledi sürekli yanım sonuyor...Stand-by ledi sürekli yanım sonuyor açılmıyor
Try this. Full software. Try at your own risk.
.![]()
Anakart orjinal ful yazilim rica edebilir miyim,şimdiden tsk
Arkadaşlar yanlış kapak resmi yolmamıştıSelam vestel yazısında kalıyor full yazılım talebi.
![]()
![]()
![]()
![]()
Üstad biraz forumda araştırma yaptım da MB180Y için yazılım yok heralde elinizde. bu sıkıntıyı çekeceğiz heralde ?