teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,163
- 65
Güle güle kullanınUstam elinize emeğinize sağlık yaptım sayenizde TV çalıştı Allah razı olsun

Güle güle kullanınUstam elinize emeğinize sağlık yaptım sayenizde TV çalıştı Allah razı olsun
Bu arada yazılımı iyi sakla bence, ilerde lazım olabilir, her zaman bulma imkanın olamayabilirUstam elinize emeğinize sağlık yaptım sayenizde TV çalıştı Allah razı olsun
Merhaba
Regal 50r5020u 4k TV mi 2+1 ses sistemine kulaklık bağlantısı ile bagladigimda televizyon kumandasindan ses açılip kapanmiyor,mecburen ses sisteminin ses açma kapama dugmesini kullanıyorum.sorunun yazilim ile ilgisi olabilirmi.
SN:7871162 700072
Merhaba
Regal 50r5020u 4k TV mi 2+1 ses sistemine kulaklık bağlantısı ile bagladigimda televizyon kumandasindan ses açılip kapanmiyor,mecburen ses sisteminin ses açma kapama dugmesini kullanıyorum.sorunun yazilim ile ilgisi olabilirmi.
SN:7871162 700072
Awox 3282 marka tv yazılım ihtiyacım var2. Panel profilini TV'den kaydedin ve buraya gönderin.
Tam çıkıyordum bir şeyler yazayım dedim , tv açık gibi diyorsun peki kanal sesi geliyor mu acaba ,geliyorsa panele telefon ışığını veya bir ışık tutunca arkada silik de olsa görüntü var mı acabaHerkese merhaba.
Bugün sabah itibari ile televizyonum stand-by durumundayken, kumandadan on/off tuşuna basıyorum, Vestel logosu 1 saniyeliğine görünüp televizyon kapanıyor. Stand-by ışığı ise 2 - 3 saniye yanıp sönüyor ve sonra tv açıkmış gibi sönük kalıyor fakat ekranda hiç bir şekilde TV'nin açık olduğuna dair bir belirti bulunmuyor.
TV üzerinde herhangi bir tamir / tadilat işlemi yapılmadı. Fabrikadan çıktığı gibidir. Ürün adı 55UD8500
İlgili foto aşağıdadır.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
![]()
Hocam, herhangi bir şekilde ses, arkada bir ışık vb. hiç bir şey gelmiyor. Vestel yazısı (logo şeklinde) bir anlık görünüyor. Sonra direk ekran simsiyah. Açık gib derken, stand-by ışığı sanki açıkmış gibi, kapanıyor anlamında söylemiştim.Tam çıkıyordum bir şeyler yazayım dedim , tv açık gibi diyorsun peki kanal sesi geliyor mu acaba ,geliyorsa panele telefon ışığını veya bir ışık tutunca arkada silik de olsa görüntü var mı acabaGörüntü varsa ledler değişecek
![]()
MB82 kartı taktığını yazmışsın,tvden panel dosyalarını çekip bir yere yükle ve buradan link ver ,müsait zamanda panel ayarı olacak mı bakalım.Merhaba hocam, aranıza yeni katıldım. Sitenizin nekadar faydalı olduğunu anlatmakla bitiremem. Ellerinize emeklerinize sağlık. Benim sorununa gelince. 48FD7300 MB211 olan bir anakartı 42FA5100 MB82s ile yer değiştirdim yani şuan tv'de 48FD7300 Anakart takılı fakat ekranım hafif karıncalı ve ters görünüyor bununla ilgili ne yapabilirim panel numaram 23207526
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim SAYGILAR![]()
Hımm, o zaman yazılım verildiğinde yükleyip gelişmeyi yazarsın(ben yazılım vermiyorum )Hocam, herhangi bir şekilde ses, arkada bir ışık vb. hiç bir şey gelmiyor. Vestel yazısı (logo şeklinde) bir anlık görünüyor. Sonra direk ekran simsiyah. Açık gib derken, stand-by ışığı sanki açıkmış gibi, kapanıyor anlamında söylemiştim.
Hayır hocam tv'ye taktığım mb211 48fd7300 panel 23207526 ekran ters gösteriyor panel yazılımıyla çöze bilirmiyiz acaba saygılarMB82 kartı taktığını yazmışsın,tvden panel dosyalarını çekip bir yere yükle ve buradan link ver ,müsait zamanda panel ayarı olacak mı bakalım.
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
MB211 den dosyalar alınamıyor diye hatırlıyorumHayır hocam tv'ye taktığım mb211 48fd7300 panel 23207526 ekran ters gösteriyor panel yazılımıyla çöze bilirmiyiz acaba saygılar
Peki ne yapmalıyız hocam bu kartın t-con'u uygun değil zaten ekranlarda uygun değil biri 48 diğeri 42 inçMB211 den dosyalar alınamıyor diye hatırlıyorum![]()