kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Selamünaleyküm hayırlı akşamlar Profilo TV 32 inç Profilo yassı geliyor daha sonra gidiyor daha sonra tekrar geliyor bu arada power LED yani kırmızı ışık sürekli yanıp yanıp sönüyor ekran gidiyor açılmıyor full yazılım lazımdı hocam
![]()
![]()
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar hocam
![]()
![]()
Profilo TV ekran geliyor Profilo yazısı çıkıyor daha sonra tekrar gidiyor sürekli power LED yanıp yanıp sönüyor daha sonra tekrar Profilo yazısı geliyor tekrar gidiyor full yazılım lazım
seri numarası okunaklı değil daha yakından çekip atın.![]()
![]()
Otel modunda servis menüsünde herhangi bir değişiklik yapılmıyor kaynak kısmında ise sadece tv var source settings kısmında hdmı 1 açık
normal yazılım bunu çözecektir herhangi bir anakart veya parça değişimi olmamıştır saygılarımlar
ne yazılımı lazım.?VESTEL 42VF5015B LCD YAZILIM LAZIM
![]()
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.FULL YAZILIM İSTEMEK İÇİN SİZDEN İSTENENLER:
1- Anakart değişimi vb bir durum olmadı televizyonumuzda.
3= Panel değişikliği yapılmadı.
4= Televizyonu izlerken elektrikler kesildi yarım saat sonra tekrar geldiğinde açtık yayın devam ediyordu ama kanal değişince altta çıkan kanal bilgi penceresi kapanmıyordu. Aynı zamanda kanal değiştirme ses açma kapama tvkapama tuşu aslında kumanda işlevi yoktu ( kumanda çalışıyordu sorun yok ) alt kanal bilgi ekranı donduğu için fişi çıkarıp tekrar taktığımda ise vestel yazısı gelip tv tekrar kapanmaya başladı bu sırada da stand by ışığı yanıp sönüyordu.
TV ekranını açamadığım için bahsedilen model ve seri bulma olaylarını yapamıyorum. Vestel sitesinden seri numarasıyla sorgulayınca mb130 yazılımı oldugunu görebildim sadece.
![]()
![]()
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.hocam yazılımı yüklemek için ok a basılı tutuyorum kırmızı standby ışığı yanmıyor, ok tuşunu bıraktığım anda televizyon açılıyor ve seg logosu gelip gidiyor aynı şekilde. sorun neyden kaynaklı olabilir
17mb211 anakart
![]()
![]()
![]()
Profile panel
bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsinizUstacım selamünaleyküm hayırlı akşamlar hayırlı işler bir yardımcı olur musun rica etsem logoda kalıyor mb130p anakart
![]()
![]()
![]()
Ellerinize sağlık işlem başarı lıbildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz