Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,860
mb140 kartlar usb bellek seçer başka usb bellek temin edip tekrar deneyin.Sanırım donanımsal problem var, yazılanları denedim standby kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor, problem çözülemedi.
mb140 kartlar usb bellek seçer başka usb bellek temin edip tekrar deneyin.Sanırım donanımsal problem var, yazılanları denedim standby kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor, problem çözülemedi.
Kurtarma yazılımı verildi.merhaba, tvde seg logosu gelip gidiyor,kapanıp tekrar açılmaya çalışıyor, yazılım rica etsem?
![]()
![]()
Kusura Bakmayın,verdiğiniz yazılıma ulaşamadım. internettenKurtarma yazılımı verildi.
verdiğimiz yazılımlar bildirim çanına düşer ( sağ üst kısım )Kusura Bakmayın,verdiğiniz yazılıma ulaşamadım. internetten
MB82 ful kurtarma yazılımı denedim çalıştı
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.merhabalar hi level tv açılmaya çalışıyor amabi süre sonra standby a geri geçiyor açılmıyor yazılım alabilirmiyim? kolay gelsin
anakart değişmedi
![]()
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhabalar ekranda sadece vestel yazısı çıkıyor ve öyle biraz bekleyip kendisini geri kapatıyor anladığım kadarıyla yazılımını güncellememiz gerekiyor. Yazılımı alabilir miyim? Ve böyle bir sorun neden oluşmuş olabilir bunu da biliyor musunuz? model no satellite 48fd5400 48" led tv
![]()
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz yükledikten sonra sonucu bana bildirin.![]()
Sa ustalarım full yazılım verirmisiniz Vestel yazip kapanıyor
50pa305t anakart değişimi yapıldı. fakat ekran test gösteriyor. panel yazılımı ihtiyacım var