Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,860
full yazılıma bildirim çanından ulaşıp indirebilirsiniz.iyi çalışmalar kolay gelsin resimlerini attığımız cihaz için yazılım gerekmekte vestel yazısı gelip kapanıyor yardımcı olabilirmisiniz
![]()
![]()
full yazılıma bildirim çanından ulaşıp indirebilirsiniz.iyi çalışmalar kolay gelsin resimlerini attığımız cihaz için yazılım gerekmekte vestel yazısı gelip kapanıyor yardımcı olabilirmisiniz
![]()
![]()
kasmalar oluyorneden lazım olduğunuda eklerseniz ona göre yardımcı oluruz.
sıfarlayıp tekrardan ilk kurulum yapmayı denedin mi.?kasmalar oluyor
çok teşekkürler işlem başarı ile tamamlandı iyi çalışmalar kolay gelsinfull yazılıma bildirim çanından ulaşıp indirebilirsiniz.
17mb82s model kart ves315wndl-2d-n02 panelden çıktı bende 17mb140 ves315wndb-2d-n13 anakartını taktım sorunsuz çalışıyor şuan bilginize iyi çalışmalar kolay gelsinI don't have software for 17MB140 and VES315WNDL-2D-N02 panel in the archive. I don't even think that a TV was manufactured with this combination.
sağ üstteki bildirim çanından kurtarma yazılımına ulaşabilirsiniz.hilevel 32HL530 TV açılış esnasında kırmızı ışık(standby) yanıp sönüyor, ekran gelmiyor. 17mb140 yazılımı var mı? teşekkürler.Dün akşama kadar çalışan tv bugün bu hatayı /arızayı verdi.
![]()
anakart model numaranız MB82. anakartınıza uygun kurtarma yazılımını bildirim olarak gönderdim.![]()
Merhaba,
Model: VESTEL SATELLITE 32HA5000 32" LED TV
Ana kart ve donanımsal bir değişiklik yok, kapağı dahi açılmadı. Şu ana kadar hiçbir yazılım güncellemesi yapılmadı.
Fişe takınca Vestel yazısı çıkıp sonra gri bir ekrana geçiyor, kumanda ya da tv üzerindeki tuşlar işlevsiz.
Tüm yazılarınızı okumaya çalıştım, ancak hangi ana kart ve hangi versiyon olduğuna dolayısıyla hangi yazılımı yüklemem gerektiğine net bir cevap bulamadım.
Hangi kurtarma yazılımını yüklemeliyim?
Teşekkürler.
Saygılar.
Cihazın neyi var donanımda değişiklik yapılmadıysa arka etiketini atın.telefunken 24th4025 ful yazılım ihtiyacım var
PNL:23348932
VES236WNVB-2B-N11
MERHABA
TELEFUNKEN 24th4025 ful yazılım ihtiyacım var yardımcı olursanız memnun olurum.
model no:24th4025
pnl:23348932
vpaz:202073547
ves236wnvb-2d-n11
düzeldi, teşekkürlersıfarlayıp tekrardan ilk kurulum yapmayı denedin mi.?
düzeldi, teşekkürlersıfarlayıp tekrardan ilk kurulum yapmayı denedin mi.?
Sanırım donanımsal problem var, yazılanları denedim standby kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor, problem çözülemedi.sağ üstteki bildirim çanından kurtarma yazılımına ulaşabilirsiniz.