Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,254
başka yazılım verdim deneyip sonucu yazın.Merhaba!
Yardımınız için çok teşekkür ederim!
Maalesef bekleme LED'i hala yanıp sönüyor!
başka yazılım verdim deneyip sonucu yazın.Merhaba!
Yardımınız için çok teşekkür ederim!
Maalesef bekleme LED'i hala yanıp sönüyor!
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
17mb82-S anakartlı regal tv standby sürekli yanıp sönüyor yazılım lazım
Anakart değişmedi ve sökülmedi kendi kartı üstünde 17mb82-S anakartlı regal tv standby sürekli yanıp sönüyor yazılım lazım
Sn:7091274 300911
By_TrolÇok sağolasın hocam. Arıza devam ediyor. Çalışan cihaz arada restrat yapıyor. Brlli bir periyodu yok canı nezaman isterse. Kumanda mı yapıyor dedim, pillerini çıkardım düzelmedi. Joyistik temizledim. Birde kumnada gözünü iptal edeceğim. Evde başka bir vestel var telefonun yakınlıl sensörü bile açıyor gece uyandığımda telefona bakarken. Başka nerden yapar ustam
Merhaba ustalar hayırlı işler 17mb82s anakart yerine 17mb140 anakart taktım ama görüntü yok yazılım alabilir miyim? kapak fotoğrafı ve üzerinden çıkan anakartın resimlerini ekledim kolay gelsin
I don't have software for 17MB140 and VES315WNDL-2D-N02 panel in the archive. I don't even think that a TV was manufactured with this combination.
full yazılıma bildirim çanından ulaşıp indirebilirsiniz.iyi çalışmalar kolay gelsin resimlerini attığımız cihaz için yazılım gerekmekte vestel yazısı gelip kapanıyor yardımcı olabilirmisiniz
kasmalar oluyorneden lazım olduğunuda eklerseniz ona göre yardımcı oluruz.
sıfarlayıp tekrardan ilk kurulum yapmayı denedin mi.?kasmalar oluyor
çok teşekkürler işlem başarı ile tamamlandı iyi çalışmalar kolay gelsinfull yazılıma bildirim çanından ulaşıp indirebilirsiniz.
17mb82s model kart ves315wndl-2d-n02 panelden çıktı bende 17mb140 ves315wndb-2d-n13 anakartını taktım sorunsuz çalışıyor şuan bilginize iyi çalışmalar kolay gelsinI don't have software for 17MB140 and VES315WNDL-2D-N02 panel in the archive. I don't even think that a TV was manufactured with this combination.