By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,623
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.![]()
yükledim. kusura bakmayın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.![]()
yükledim. kusura bakmayın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.![]()
merhaba logo gelip gidiyor led yanıyor kurtarma yazilim talep ederim lutfen
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhabalar
Geçen yıl vestel televizyonumun ekranına Vestel logosunun iki kez gelip daha sonra stand-by durumuna düşmesi ile ilgili sizden almış olduğum çekirdek yazılım ile sorunu çözmüştüm .Aynı durum tekrar oluştu.Sizden çekirdek yazılımı tekrar istesem bana kızar mısınız
![]()
YouTube de video izlerken reklam çıktıktan sonra filme başlarken görüntü donuyor. Güncel yazılımı nereden bulabiliriz? Yardım eder misiniz? Hangi yazılımı indirmem lazım lütfen yardım edin.Vestel 43UA8900 TV Güncel Yazılım Var mı?
hocam valla sorunu çözdü yazılım sayesinde. Allah razı olsun sizden.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba arkadaşlar
Televizyona Vestel yazısı geliyor ama daha sonra kapanıyor ses yok. Anakart orijinal
![]()
Hello, we are providing the software of the televisions produced for Turkey here. Since you are outside of Turkey, the software that will be given to you is not compatible with your television. MasterHey! I am requesting some software for my hitachi tv that's turning on and then turning of again. I have seen people with similar problems that have fixed it by doing a software update. The tv is a Hitachi 49HGW69 H with a Vestel 17MB120 motherboard. Nothing on the TV has changed.
Thanks in advance!
![]()
![]()
Sizden dehocam valla sorunu çözdü yazılım sayesinde. Allah razı olsun sizden.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
Anakart değişmedi.
Panel değişmedi.
Hi-level 43HL500 televizyona enerji verince kırmızı led yanıp sönüyor ve yanık durumda kalıp tv açılmıyor. kumandadan bir tuşa basınca yine yanıp sönme başlıyor ve yanık durumda kalıp açılmıyor.