Adem Helvacı
Süper Üye
Non so esattamente quale sia il problema, amico mio.[QUOTE = "Ado, post: 37846, membro: 363"] So di aver aspettato così a lungo, ma ho un bel problema nel tempo e non mi sono ancora occupato di questo.
:( thanks...
Non so esattamente quale sia il problema, amico mio.[QUOTE = "Ado, post: 37846, membro: 363"] So di aver aspettato così a lungo, ma ho un bel problema nel tempo e non mi sono ancora occupato di questo.
:( thanks...
panel bilgilendirmesi için sağol Ado hocam .. bide full yazılım linkinide alırsam sana zahmet bize eziyetle eski linkde "Maalesef, istediğiniz dosya mevcut değil. " diyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ado hocam konuyu daha detaylı anlatayım.. 17mb70-5p yerine 17mb90-2 anakart taktım. Taktığım anakart sdıhj02 panel.. Ben ise bu paneli yazılımla sdıhj14 panele çevirmem gerekiyor.. Sadece yazılımla olurmu yoksa anakarta tadilat gereklidir.. Hocam ilginize ve bilginize ihtiyacım var..Ado hocam slm. Benim acil 17mb90-2 LTA460HJ14 panelde kullanılmış yazılım gerekli
Vestel 4kAdo Abi selam
Smarttv de DigiturkPlay izleyemiyorum adobe flash istiyor onuda izleyemiyorum nasıl yapabilirim??