V.3.62.13.0 yazilimina guncelleyince böyle oldu ado hocam.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tamam işte yazılım verdim size.V.3.62.13.0 yazilimina guncelleyince böyle oldu ado hocam.
Cepten giriyorum ilk once.anlamadim kusura bakmayin . Yarin yazilimi yükler. Sonuçlarını buradan paylasirim. Simdiden tesekkur ederim.Tamam işte yazılım verdim size.
Haftaiçi cevaplarım gecikir ama bakarım mutlaka yazdıklarınızaCepten giriyorum ilk once.anlamadim kusura bakmayin . Yarin yazilimi yükler. Sonuçlarını buradan paylasirim. Simdiden tesekkur ederim.
merhaba ekranda siyah renklerde kare kare kırılmalar oluyor o yüzden toshibanın kendine özgü full yazılımını yüklemek istiyorum. Toshiba 49U7763DAT seri numarası 7873826 700333
Ado hocam malesef guncelleme basarisiz oldu. Dosya içinden mb130. en .bin dosyasi çıktı uc defa denedim ama guncelleyemedim. Baska yolu varsa yardımcı olun lutfenHaftaiçi cevaplarım gecikir ama bakarım mutlaka yazdıklarınıza
Ado hocam malesef guncelleme basarisiz oldu. Dosya içinden mb130. en .bin dosyasi çıktı uc defa denedim ama guncelleyemedim. Baska yolu varsa yardımcı olun lutfen
TV modlama konumuza göz atın lütfenAdo bey
bende vestelin 49 UD 8400 smart tvsi var bu tv ye yazılımla hdr eklenebilir mi?
I do not have access to full software for exported products, and unfortunately I can not share with you for this reason.sn: 7705123 600401
sn: 7754506 701424
need full software