M
muhammet082
Yeni Üye
- 6 Ara 2023
- 2
- 44
Denerken USB hata verip çöktü yarın farklı USB ile deneyeceğim tesekkurlermb96 376 sürümünü bildirim olarak gönderdim.
Son düzenleme:
Denerken USB hata verip çöktü yarın farklı USB ile deneyeceğim tesekkurlermb96 376 sürümünü bildirim olarak gönderdim.
malesef bu yazılım da işe yaramadı panel ve standby aktif değilCaps Lock (büyük harf) tuşunu kapatıp öyle yazın.!
Başka yazılım verildi.
yazılımı yüklersen yüklemeyi yarıda kestiniz mi?malesef bu yazılım da işe yaramadı panel ve standby aktif değil
yok hayır kırmızı ışık hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başladı fakat 4-5 saniye sürdü ve bu şekilde kaldıyazılımı yüklersen yüklemeyi yarıda kestiniz mi?
fişi çekip bir süre bekleyin tekrar takın standbye ışığı ne durumda.yok hayır kırmızı ışık hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başladı fakat 4-5 saniye sürdü ve bu şekilde kaldı
malesef ne denediysem hiç yanmıyor şu andafişi çekip bir süre bekleyin tekrar takın standbye ışığı ne durumda.
ışık tepki vermiyorsa cihaz yazılım almaz.malesef ne denediysem hiç yanmıyor şu anda
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Vestel yazısında kalıyo anakart değişmemiş.buna göre full yazılım varsa.teşekkür ederim![]()
Merhaba, Televizyonum 50FD5400 vestel yazısı geliyor ve tekrar kapanıyor yazılımı varsa paylaşabilirmisiniz?
![]()
![]()
Yazılı indirdim.kırmızı ısık sürekli yanıp sönüyo.ama açılmıyo.ful yazılım veya başka yazılım varmı rica etsemkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.