Yazılı indirdim.kırmızı ısık sürekli yanıp sönüyo.ama açılmıyo.ful yazılım veya başka yazılım varmı rica etsemkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
mb95 full yazılımını bildirim olarak gönderdim. İndirme linkini ve talimatları bildirim çanından ulaşabilirsin.Merhaba.
Model No: SMART 42PF7175 42" LED TV
SERİ NO:7113285 300400
TV prize takınca Mavi stand-by ışığı bir süre yanıp sönüyor daha sonra sabit yanıyor.
kumandadan veya TV den P+ tuşuna bastığımda ekrana VESTEL yazısı gelip gidiyor, fakat yazı çok sönük ve zor görünüyor mavi ışık sürekli yanıp sönüyor, P+ tuşuna tekrar bastığımda aynı şeyler tekrarlanıyor. TV orijinal değişen parça yok.Yardımlarınız için şimdiden Teşekkür ederim.
Yeni yazılım verdim yükledikten sonra sonucu mutlaka yaz.Yazılı indirdim.kırmızı ısık sürekli yanıp sönüyo.ama açılmıyo.ful yazılım veya başka yazılım varmı rica etsem
mb140TC full yazılımını bildirim olarak gönderdim. İndirme linkini ve talimatları bildirim çanından ulaşabilirsin. Yükledikten sonra sonucu mutlaka yazın.model no: 32R4020HA seri no: 8382133 000475 ekran açılıp kapanıyor, donuyor, kumanda algılamıyor
full yazılımı varsa yardımcı olurmusunuz.
mb120 full yazılımını bildirim olarak gönderdim. İndirme linkini ve talimatları bildirim çanından ulaşabilirsin.Selamlar.. 65ub9100 stanby ışığı yanıp sönüyor açılmıyor.. başka bir anakart ile lvds soketini takmadan çalıştırdım tv açılıyor.. anakart 17mb120 orjinal anakartı..
full yazılım elinde olan varsa paylaşabilirse sevinirim..
kolay gelsin iyi çalışmalar..
Abi evden işyerine tekrar gittim az önce.yazılımı yükledim çalıştı Allah sizden razı olsun çok çok teşekkür ederimYeni yazılım verdim yükledikten sonra sonucu mutlaka yaz.
Öncelikle hızlı cevap ve ilginiz için çok teşekkür ederim.mb95 full yazılımını bildirim olarak gönderdim. İndirme linkini ve talimatları bildirim çanından ulaşabilirsin.
Abi evden işyerine gittim az önce yazılımı yükledim çalıştı Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim.Yeni yazılım verdim yükledikten sonra sonucu mutlaka yaz.
ne yapmam gerrekiyor pekiışık tepki vermiyorsa cihaz yazılım almaz.
Besleme kartı arızası veya led arızası vardır.Öncelikle hızlı cevap ve ilginiz için çok teşekkür ederim.
Talimatınıza göre yazılımı yükledim, fakat bir değişiklik olmadı.
TV açılırken karanlık ekranda vestel yazısını soluk şekilde zor görüyorum, vestel yazısı ekrandan kaybolduktan sonra bekliyorum görüntü gelmiyor, ne yapmalıyım bir tavsiyeniz varmı?
Teşekkür ederim.
Öndeki led sabit veya hiç yanmıyorsa yazılım yüklenemez ana kart değişir.ne yapmam gerrekiyor peki