oldu vallaha çok teşekkür ederimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Herhangi bir yerden yazılım indirip yüklemeyi denediniz mi.?SELAMUN ALEYKÜM HERKESE
Seg televizyonum var logo geliyor geri kapanıyor. Hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum kaç zamandır şununla uğraşıyorum.
Olduğu gibi orijinal hiçbirşeyi değişmedi.
Bütün hepsi olduğu gibi parçaların.
YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
S N : 7819811 700904
MODEL: 32SCH5620 32" UYDU ALICILI LED TV
![]()
![]()
![]()
Hayır hangi yazılımı yükleyip kuracağımı ve yapacağımı bilmiyorumHerhangi bir yerden yazılım indirip yüklemeyi denediniz mi.?
kurtarma yazılımına sağ üstteki bildirim çanından ulaşabilirsinSELAMUN ALEYKÜM HERKESE
Seg televizyonum var logo geliyor geri kapanıyor. Hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum kaç zamandır şununla uğraşıyorum.
Olduğu gibi orijinal hiçbirşeyi değişmedi.
Bütün hepsi olduğu gibi parçaların.
YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
S N : 7819811 700904
MODEL: 32SCH5620 32" UYDU ALICILI LED TV
![]()
![]()
![]()
Hayır hangi yazılımı yükleyip kuracağımı ve yapacağımı bilmiyorum
ne yazılımı.? tv'de ki sorun nedir.?Vestel 40fb5050 yazılıma ihtiyacım var
![]()
konunun 1. mesajında gerekli bilgilendirme mevcut.nasıl indirecez
servis menüsünü buraya ekleyin.Teşekkür ederim Hocam,sorunum çözüldü fakat televizyonun yazılımı ilk aldığım gibi değil,temada ve ayarlarda birtakım değişiklikler var,güncelleme yapmam gerekir mi acaba?Yoksa bu yazılım en güncel olanı mıdır?
başka yazılım verdim bunu dener misin.?işe yaramadı farklı bir full yazılımla düzeldi ama panelde sorun oldu
![]()
yarın deneyip yazacağım, teşekkürlerbaşka yazılım verdim bunu dener misin.?