solumatique35
Yeni Üye
Bonjour,
Je recherche le firmware de la carte flash vestel 17mb170.
merci
merci
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.merhaba, seg 32sbh510 televizyonumda siyah bir ekranda seg yazısı çıkıyor ve alttaki kırmızı ışık yanıp sönüyor. aniden oldu sebebini bilemiyorum.
bildiğim kadarıyla anakartında değişiklik olmadı.
benzer sorunlar için yazılım tavsiye edilmiş. bana da gönderir misiniz?
![]()
teşekkürler.
yokoono master helpBonjour,
merci
![]()
![]()
Bonjour,
merci
![]()
![]()
Unfortunately, I don't have anything in the archive to help you.yokoono master help

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba;
VESTEL
MODEL NO: 32HB5000 32"LED TV
SN:7574547600665
Televizyon ortalama 8 yıllık,daha önce ledlerden ötürü 2 defa tamirciye gitti,ana kartı değişmedi
![]()
.Şu an için televizyonu açtığımda Vestel yazısı gelip standby ışığı yanıp sönüyor ve televizyon kapanıyor.Bu konuda sizden kurtarma yazılımı talep ediyorum.
işe yaramadı farklı bir full yazılımla düzeldi ama panelde sorun oldumb140TC full yazılımını bildirim olarak gönderdim. İndirme linkini ve talimatları bildirim çanından ulaşabilirsin. Yükledikten sonra sonucu mutlaka yazın.
Teşekkür ederim Hocam,sorunum çözüldü fakat televizyonun yazılımı ilk aldığım gibi değil,temada ve ayarlarda birtakım değişiklikler var,güncelleme yapmam gerekir mi acaba?Yoksa bu yazılım en güncel olanı mıdır?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.