atılan mesajların için bazen gözen kaçan yazılım talepleri oluyor. Kart çok eski umarım verdiğim yazılım işini görür.Merhaba., bir kaç gündür ana yazılımı için yazılar yazıyorum fotoğraf paylaşııyorum ama sonuç alamıyorum. Acaba bu kadar zor mu bu ana yazılımı bulmak veya aktarmak? Genede bir daha paylaşıyorum yardımcı olan ustalarımız varsa lütfen bu ana yazılımı paylaşsınlar. Teşekkürler
![]()
Merhaba., bir kaç gündür ana yazılımı için yazılar yazıyorum fotoğraf paylaşııyorum ama sonuç alamıyorum. Acaba bu kadar zor mu bu ana yazılımı bulmak veya aktarmak? Genede bir daha paylaşıyorum yardımcı olan ustalarımız varsa lütfen bu ana yazılımı paylaşsınlar. Teşekkürler
![]()
atılan mesajların için bazen gözen kaçan yazılım talepleri oluyor. Kart çok eski umarım verdiğim yazılım işini görür.
Tv deki sorun nedir?![]()
![]()
![]()
Merhaba degerli insanlar. Bu urun icin yazilima ihtiyacim var. yardim ede bilirseniz sevinirim. Simdiden tesekkurler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.Merhabalar Vestel 50FD5400 TV orjinal hiç servis görmedi. Vestel yazısı geliyor sonra kapanıyor.
![]()
![]()
Vestel logosunda kaliyorTv deki sorun nedir?
mb82 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Vestel 42fa5100.anakart değişmedi.vestel yazısı çıkıp kapanıyo ful yazılım varsa.teşkler
![]()
Bu ürün için yazılım talep edecektim.şimdiden teşekkürler
aynı mesajı birden fazla konu altına yazmayın.! Multi hesap girişiminize göz önüne alırsak tekrarında hesabınızı kapatırım.![]()
![]()
![]()
Bu ürün için yazılım talep edecektim.şimdiden teşekkürler
Özür dilerim durum biraz acil oldugundan biran önce çözüm bulabilmek adına paylaşım yaptimaynı mesajı birden fazla konu altına yazmayın.! Multi hesap girişiminize göz önüne alırsak tekrarında hesabınızı kapatırım.
Bizler kurum/kuruluşlarda çalışan maaşlı çalışanlarız. Molada yada eve gelince mesajlarınıza bakabiliyoruz.Özür dilerim durum biraz acil oldugundan biran önce çözüm bulabilmek adına paylaşım yaptim