Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,901
sağ üstteki bildirim çanı.bildirimlerde göremedim ustam tekrar göndere bilirmisiniz.
sağ üstteki bildirim çanı.bildirimlerde göremedim ustam tekrar göndere bilirmisiniz.
ustam bildirim geliyor fakat herhangi bir idirme linki veya bir sayfaya yönlendirmiyor.sağ üstteki bildirim çanı.
gelen bildirime tıklarsanız sizi yönlendirir. Daha önce MB82 yazılımı indirmişsiniz.!ustam bildirim geliyor fakat herhangi bir idirme linki veya bir sayfaya yönlendirmiyor.
sorun nedir.?Merhaba,
VESTEL 32PF7017 için full yazılım arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
![]()
sorun nedir.?Lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.![]()
Hitachi 55hk6s64t model TV hiç tamirat görmedi. Şu an açılmıyor. Güç ışığı yanıp sönüyor. Başka tepki yok maalesef. Mümkünse yazılım istiyorum. İyi çalışmalar.
Hocam tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor, yazılım hatası gibi, ana yazılımını bulabilir miyiz?sorun nedir.?
sorun nedir.?
Merhaba,
![]()
Merhaba,
![]()
İşlemcide temassızlık vardır sıcak hava havyası ile lehimlerinin tazelenmesi gerekir.Hocam tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor, yazılım hatası gibi, ana yazılımını bulabilir miyiz?
Öncelikle cevabınız için teşekür ederim. Lütfen bana ana yazılım bulmamda yardımcı olun.İşlemcide temassızlık vardır sıcak hava havyası ile lehimlerinin tazelenmesi gerekir.