T
Turan Kılıçparlar
Aktif Üye
- 7 Tem 2021
- 67
- 24

bu tv ye yeni kart taktım görüntü çift gösteriyor rica etsem yazılım
Moderatör tarafında düzenlendi:
senin tv hangisi uyuyorsa bana linkini ver indirmen için yetki vereceğim.32 hı level 17mb140 stand by yanıp sönüyor açılmıyor yazılım var mı usta sitedeki yazılımları indiremiyorum hata veriyor
üstat hani biraz daha bilgi versen. Eski kart model kodu, yeni kart model kodu yeni kartın seri numarası.?![]()
bu tv ye yeni kart taktım görüntü çift gösteriyor rica etsem yazılım
full yazılım verildi.açılmıyor logo da kalıyor kurtarma denedim olmadı.
MB97 full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin. Yükledikten sonra sonucu yazınMerhaba, TV açılınca Vestel yazısından sonra kapanıyor ya da stand-by konumunda. Full yazılım ihtiyacımız var teşekkür ederim. Anakart değişmedi
MODEL NO: SMART 43FB7500 43" LED TV
-SN:7609316 600422
![]()
MB97 full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin. Yükledikten sonra sonucu yazın
Her konunun altına yazmanıza gerek yok. Forumu çöplüğe çevirmeyin.!Model : 24SCF5520
Seri No: 8032033 800306
PNL: 23458811
VPAZ: 20273869
SEG logosu belirip siyah ekrana düşüyor. Yazılım rica edebilir miyim ustalarım?
Amacım forumu çöplüğe çevirmek değil emin ol. Çok eski bir konuya cevap yazdığımı fark edip, doğru ve güncel konuya tekrar mesaj yazdım. Daha 2. mesajımda böyle bir tepkiyi hak etmediğimi düşünüyorum. İyi forumlar...Her konunun altına yazmanıza gerek yok. Forumu çöplüğe çevirmeyin.!
tv standby ışığı ne durumda sabit mi, yanıp sönüyor mu.?Amacım forumu çöplüğe çevirmek değil emin ol. Çok eski bir konuya cevap yazdığımı fark edip, doğru ve güncel konuya tekrar mesaj yazdım. Daha 2. mesajımda böyle bir tepkiyi hak etmediğimi düşünüyorum. İyi forumlar...
Bu arada diğer başlıktaki yazılımı yüklemeyi denedim. Siyah ekranda bekliyor şimdi. Logoda çıkmıyor. Öneriniz var mı?
Sabit yanıyor.tv standby ışığı ne durumda sabit mi, yanıp sönüyor mu.?
ışık sabit olursa cihaza alım yükleyemezsiniz. Kart değişimi yapmak zorundasınız.Sabit yanıyor.