Anteni sökünce ekrana hiç bir şey gelmiyor. Kurtarma yazılımı ile çözemezmiyiz bunuAnten kablosunu sökün tv yi çalıştırın anten kablosunu kontrol edin yazısı geliyorsa ana kartta arızalı parça var.
Anteni sökünce ekrana hiç bir şey gelmiyor. Kurtarma yazılımı ile çözemezmiyiz bunuAnten kablosunu sökün tv yi çalıştırın anten kablosunu kontrol edin yazısı geliyorsa ana kartta arızalı parça var.
Teşekkürler ustam ses için küçük bi ses kartı taktım aux çıkışından aldım sesi sorunu çözdüm bu şekilde diğer ustlarıma da faydalı olur belkiYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Hocam eline sağlık yazılımı yükledim tv normal teşekkürlerBildirim ile verilen yazılımı yükleyip sonucu yazın.
Rica ederim bu uygulamayı yapanlar var.Teşekkürler ustam ses için küçük bi ses kartı taktım aux çıkışından aldım sesi sorunu çözdüm bu şekilde diğer ustlarıma da faydalı olur belki
Rica ederiz.Hocam eline sağlık yazılımı yükledim tv normal teşekkürler![]()
Anteni sökünce ANTEN KABLOSUNU KONTROL EDİN yazısı gelmiyorsa anten sisteminde kısa devre var demektir. Kablo ucu başta olmak üzere bağlantıları kontrol edin yazılım ile alakası yok.Anteni sökünce ekrana hiç bir şey gelmiyor. Kurtarma yazılımı ile çözemezmiyiz bunu
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba,
17MB140 vestel tv açılmıyor kurtarma yazılımına ihtiyacım var
Selamlar,
HI-LEVELMarka tv için kurtarma ve güncel yazılıma ihtiyacımız var verebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler,
32HL560
S\N 8910210 201648
![]()
Tv deki sorun nedir?merhaba;
full yazılım ihtiyacım var,anakart değiştirilmedi yardımcı olabilirmisiniz.
![]()
![]()
![]()
açılmıyor logo da kalıyor kurtarma denedim olmadı.Tv deki sorun nedir?
Beni yanlış anladınız tvyi açtığımda sürekli reset atıyor 10 saniyede bir. Ve anten kablosunu takın diyor. Kabloyu çıkarttığmda bu yazı gelmiyor. Anten sorununu çözdüm reset problemi gitmiyor. Teşekkürler.Anteni sökünce ANTEN KABLOSUNU KONTROL EDİN yazısı gelmiyorsa anten sisteminde kısa devre var demektir. Kablo ucu başta olmak üzere bağlantıları kontrol edin yazılım ile alakası yok.
Hocam müsaitseniz dün yazmıştım. Bulunduğum şehirden başka şehre geçeceğim. Yazılım konusunda yardımcı olursanız çok mutlu oluruz. Tekrar teşekkür ederim.