E
egeteknikelektronik
Yeni Üye
- 15 Ağu 2022
- 32
- 41
açılmıyor logo da kalıyor kurtarma denedim olmadı.Tv deki sorun nedir?
açılmıyor logo da kalıyor kurtarma denedim olmadı.Tv deki sorun nedir?
Beni yanlış anladınız tvyi açtığımda sürekli reset atıyor 10 saniyede bir. Ve anten kablosunu takın diyor. Kabloyu çıkarttığmda bu yazı gelmiyor. Anten sorununu çözdüm reset problemi gitmiyor. Teşekkürler.Anteni sökünce ANTEN KABLOSUNU KONTROL EDİN yazısı gelmiyorsa anten sisteminde kısa devre var demektir. Kablo ucu başta olmak üzere bağlantıları kontrol edin yazılım ile alakası yok.
Hocam müsaitseniz dün yazmıştım. Bulunduğum şehirden başka şehre geçeceğim. Yazılım konusunda yardımcı olursanız çok mutlu oluruz. Tekrar teşekkür ederim.
senin tv hangisi uyuyorsa bana linkini ver indirmen için yetki vereceğim.32 hı level 17mb140 stand by yanıp sönüyor açılmıyor yazılım var mı usta sitedeki yazılımları indiremiyorum hata veriyor
üstat hani biraz daha bilgi versen. Eski kart model kodu, yeni kart model kodu yeni kartın seri numarası.?![]()
bu tv ye yeni kart taktım görüntü çift gösteriyor rica etsem yazılım
full yazılım verildi.açılmıyor logo da kalıyor kurtarma denedim olmadı.
MB97 full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin. Yükledikten sonra sonucu yazınMerhaba, TV açılınca Vestel yazısından sonra kapanıyor ya da stand-by konumunda. Full yazılım ihtiyacımız var teşekkür ederim. Anakart değişmedi
MODEL NO: SMART 43FB7500 43" LED TV
-SN:7609316 600422
![]()
MB97 full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin. Yükledikten sonra sonucu yazın
Her konunun altına yazmanıza gerek yok. Forumu çöplüğe çevirmeyin.!Model : 24SCF5520
Seri No: 8032033 800306
PNL: 23458811
VPAZ: 20273869
SEG logosu belirip siyah ekrana düşüyor. Yazılım rica edebilir miyim ustalarım?
Amacım forumu çöplüğe çevirmek değil emin ol. Çok eski bir konuya cevap yazdığımı fark edip, doğru ve güncel konuya tekrar mesaj yazdım. Daha 2. mesajımda böyle bir tepkiyi hak etmediğimi düşünüyorum. İyi forumlar...Her konunun altına yazmanıza gerek yok. Forumu çöplüğe çevirmeyin.!