G
Güvenlik20
Yeni Üye
- 17 Mar 2022
- 9
- 35
Elinize emeğinize sağlık tv yazılımı atınca tv çalıştı teşekkür ederim yazılım içinTEŞEKUR EDERİM
Elinize emeğinize sağlık tv yazılımı atınca tv çalıştı teşekkür ederim yazılım içinTEŞEKUR EDERİM
Rica ederiz.Elinize emeğinize sağlık tv yazılımı atınca tv çalıştı teşekkür ederim yazılım için
Anten kablosunu sökün tv yi çalıştırın anten kablosunu kontrol edin yazısı geliyorsa ana kartta arızalı parça var.Hi level 50 UHL670 televizyon sürekli resimdeki gibi 5 saniyede bir reset atıyor anten takılı
Bildirim ile verilen yazılımı yükleyip sonucu yazın.Merhaba tv açılış logosu geliyor 30sn bekliyor sonra standby moduna geçiyor bu ürün için yazılım ne önerirsiniz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Ustam görüntü geldi ama ses gelmiyor başka hoparlör denedim olmadı aux çıkışından başka hoparlöre ses veriyor ama kendi hoparlörüne ses vermiyor farklı hoparlör taktım yine de gelmiyor
Bir de nexon full yazılım lazım rica etsem gönderir misin orjşnal kartı
Anteni sökünce ekrana hiç bir şey gelmiyor. Kurtarma yazılımı ile çözemezmiyiz bunuAnten kablosunu sökün tv yi çalıştırın anten kablosunu kontrol edin yazısı geliyorsa ana kartta arızalı parça var.
Teşekkürler ustam ses için küçük bi ses kartı taktım aux çıkışından aldım sesi sorunu çözdüm bu şekilde diğer ustlarıma da faydalı olur belkiYazılım verildi bildirimi kontrol edin.