S Çevrimdışı saru1 Yeni Üye 8 Kas 2023 5 61 Bugün 07:56 #32,257 Sota' Alıntı: sorun nedir.? Genişletmek için tıkla ... Hocam tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor, yazılım hatası gibi, ana yazılımını bulabilir miyiz? Sota' Alıntı: sorun nedir.? Genişletmek için tıkla ... saru1' Alıntı: Merhaba, VESTEL 32PF7017 için full yazılım arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ...
Sota' Alıntı: sorun nedir.? Genişletmek için tıkla ... Hocam tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor, yazılım hatası gibi, ana yazılımını bulabilir miyiz? Sota' Alıntı: sorun nedir.? Genişletmek için tıkla ... saru1' Alıntı: Merhaba, VESTEL 32PF7017 için full yazılım arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 14,861 Bugün 09:22 #32,258 saru1' Alıntı: Merhaba, VESTEL 32PF7017 için full yazılım arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... saru1' Alıntı: Hocam tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor, yazılım hatası gibi, ana yazılımını bulabilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... İşlemcide temassızlık vardır sıcak hava havyası ile lehimlerinin tazelenmesi gerekir.
saru1' Alıntı: Merhaba, VESTEL 32PF7017 için full yazılım arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... saru1' Alıntı: Hocam tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor, yazılım hatası gibi, ana yazılımını bulabilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... İşlemcide temassızlık vardır sıcak hava havyası ile lehimlerinin tazelenmesi gerekir.
S Çevrimdışı saru1 Yeni Üye 8 Kas 2023 5 61 Bugün 09:31 #32,259 By_Trol' Alıntı: İşlemcide temassızlık vardır sıcak hava havyası ile lehimlerinin tazelenmesi gerekir. Genişletmek için tıkla ... Öncelikle cevabınız için teşekür ederim. Lütfen bana ana yazılım bulmamda yardımcı olun.
By_Trol' Alıntı: İşlemcide temassızlık vardır sıcak hava havyası ile lehimlerinin tazelenmesi gerekir. Genişletmek için tıkla ... Öncelikle cevabınız için teşekür ederim. Lütfen bana ana yazılım bulmamda yardımcı olun.