Hocam tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor, yazılım hatası gibi, ana yazılımını bulabilir miyiz?sorun nedir.?
sorun nedir.?
Merhaba,
VESTEL 32PF7017 için full yazılım arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Hocam tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor, yazılım hatası gibi, ana yazılımını bulabilir miyiz?sorun nedir.?
sorun nedir.?
Merhaba,
Merhaba,
İşlemcide temassızlık vardır sıcak hava havyası ile lehimlerinin tazelenmesi gerekir.Hocam tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor, yazılım hatası gibi, ana yazılımını bulabilir miyiz?
Öncelikle cevabınız için teşekür ederim. Lütfen bana ana yazılım bulmamda yardımcı olun.İşlemcide temassızlık vardır sıcak hava havyası ile lehimlerinin tazelenmesi gerekir.
Donanım orijinal mi? Farklı bir yazılım yüklediniz mi?Merhabalar
resimdeki anakkart ve panel için full yazılım gerekiyor.vestel logo gelip acılıyor.ledler yanıyor.görüntü panelden gidiyor.
4 Kasım 2023 Tarihinde üye olmuşsunuz 3-4 Konuya sadece iyi yazmışsınız diğerleri silindi bir tanesi bırakıldı.
Lütfen ana yazılım bekliyorumÖncelikle cevabınız için teşekür ederim. Lütfen bana ana yazılım bulmamda yardımcı olunA
Yazılım yüklenmedi.Arka kapak resmi olmadığı için atamadım.Tv marka vestel.logo vestelDonanım orijinal mi? Farklı bir yazılım yüklediniz mi?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhabalar
resimdeki anakkart ve panel için full yazılım gerekiyor.vestel logo gelip acılıyor.ledler yanıyor.görüntü panelden gidiyor.