Konuyu başka yerde actigimdan sildim
Konuyu başka yerde actigimdan sildim
Resimlerde tvye uygun olmayan yazılım yüklenmiş gibi görünüyor.MERHABALAR TELEFUNKEN TELEVİZYON BİRDEN İZLERKEN KAPANIP AÇILMAYA BAŞLADI BU ESNADA EKRANDA RENK DEĞİŞİMİ VS OLURKEN SÜREKLİ KAPANIP AÇILIYOR FİŞİ SÖK TAK YAPIYORUM 2 DK ÇALIŞIP YİNE AYNI ŞEKİLDE YAPIYOR UYDU SİNYALİ ALGILIYOR AMA KANALA GELİNDİĞİNDE SİNYAL YOK DİYOR YOUTUBE AÇILDIĞINDA DONUYOR VE KAPATIP AÇMAK ZORUNDA KALIYORUM
![]()
![]()
![]()
ÖYLE BİŞEY OLDUYSA BİLE BİZ YAPMADIK PEKİ DÜZELTEBİLECEĞİMİZ YAZILIM MEVCUT MUResimlerde tvye uygun olmayan yazılım yüklenmiş gibi görünüyor.
Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu yazın.ÖYLE BİŞEY OLDUYSA BİLE BİZ YAPMADIK PEKİ DÜZELTEBİLECEĞİMİZ YAZILIM MEVCUT MU
HERHANGİ GELEN BİLDİRİM YOK HENÜZ BEKLEMEDEYİM TEŞEKKÜR EDERİMYazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu yazın.
YAZILIM GELDİ YÜKLEMESİNİ YAPTIM FAKAT ŞU AN ARKA PLANDA SADECE LEDLER YANIP DÖNÜYOR EKRANDA GÖRÜNTÜ VS YOK VE STANBY MODUNA HİÇ GEÇMİYORHERHANGİ GELEN BİLDİRİM YOK HENÜZ BEKLEMEDEYİM TEŞEKKÜR EDERİM
YAZILIM GELDİ YÜKLEMESİNİ YAPTIM FAKAT ŞU AN ARKA PLANDA SADECE LEDLER YANIP DÖNÜYOR EKRANDA GÖRÜNTÜ VS YOK VE STANBY MODUNA HİÇ GEÇMİYORYazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu yazın.
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra geri dönüş yapın.Merhaba,
Seg 43SC7600 TV aktif çalışıyorken şuan da açılışta logo gelip geri kapanmaktadır.
![]()
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.![]()
![]()
Regal marka 40R8070U model bir televizyonum var. 2017 yılında almıştım. Smart TV kısmında Netflix yok ancak telefondan bağlandığımda Netflix açılıyor ayrıca Netflix tuşlu bir kumanda aldım ve tuşa bastığımda açılıyor. Ayrıca internet üzerinden hiçbir uygulamada görüntü alamıyorum. Örneğin Googledan bir film sitesinden film izlemek istesem video açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Anakart MB100. Versiyon V.0.1.34.24. internetten güncelleme çekmiyor ve 2016 yılındaki güncelleme olarak görünüyor bu versiyon. Forumda biraz araştırma yaptım. V.2 versiyonlar falan var ancak televizyonumu daha güncel hale getirmek için en doğru yükleme hangisi olur? Versiyon güncelleme talebim var yardımcı olur musunuz?
TV Box
Bu televizyonumun birçok sorunu var. Netflix uygulaması kumandadan telefondan açılıyor ama smart TV de uygulamalarda yok. Ayrıca diğer uygulamalarda çalışmıyor. Güncelleme talebim var yardımcı olur musunuz?
Caps Lock (büyük harf) tuşunu kapatıp öyle yazın.!YAZILIM GELDİ YÜKLEMESİNİ YAPTIM FAKAT ŞU AN ARKA PLANDA SADECE LEDLER YANIP DÖNÜYOR EKRANDA GÖRÜNTÜ VS YOK VE STANBY MODUNA HİÇ GEÇMİYOR