Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,559
mb82 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Vestel 42fa5100.anakart değişmedi.vestel yazısı çıkıp kapanıyo ful yazılım varsa.teşkler
mb82 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Vestel 42fa5100.anakart değişmedi.vestel yazısı çıkıp kapanıyo ful yazılım varsa.teşkler
Bu ürün için yazılım talep edecektim.şimdiden teşekkürler
aynı mesajı birden fazla konu altına yazmayın.! Multi hesap girişiminize göz önüne alırsak tekrarında hesabınızı kapatırım.
Bu ürün için yazılım talep edecektim.şimdiden teşekkürler
Özür dilerim durum biraz acil oldugundan biran önce çözüm bulabilmek adına paylaşım yaptimaynı mesajı birden fazla konu altına yazmayın.! Multi hesap girişiminize göz önüne alırsak tekrarında hesabınızı kapatırım.
Bizler kurum/kuruluşlarda çalışan maaşlı çalışanlarız. Molada yada eve gelince mesajlarınıza bakabiliyoruz.Özür dilerim durum biraz acil oldugundan biran önce çözüm bulabilmek adına paylaşım yaptim
Konuyu başka yerde actigimdan sildim
Resimlerde tvye uygun olmayan yazılım yüklenmiş gibi görünüyor.MERHABALAR TELEFUNKEN TELEVİZYON BİRDEN İZLERKEN KAPANIP AÇILMAYA BAŞLADI BU ESNADA EKRANDA RENK DEĞİŞİMİ VS OLURKEN SÜREKLİ KAPANIP AÇILIYOR FİŞİ SÖK TAK YAPIYORUM 2 DK ÇALIŞIP YİNE AYNI ŞEKİLDE YAPIYOR UYDU SİNYALİ ALGILIYOR AMA KANALA GELİNDİĞİNDE SİNYAL YOK DİYOR YOUTUBE AÇILDIĞINDA DONUYOR VE KAPATIP AÇMAK ZORUNDA KALIYORUM
ÖYLE BİŞEY OLDUYSA BİLE BİZ YAPMADIK PEKİ DÜZELTEBİLECEĞİMİZ YAZILIM MEVCUT MUResimlerde tvye uygun olmayan yazılım yüklenmiş gibi görünüyor.