D Çevrimdışı

drangue

Yeni Üye
17 Eki 2024
2
32
2024-10-17-at-14.39.53_5cbfc009.jpg
Herhangi bir parça değişimi yapmadım. Kumandadan açmaya çalıştığımda kırmızı ışığı yanıp sönüyor, onun dışında bir tepki yok. Teşekkürler şimdiden.

S Çevrimdışı

scarface71

Yeni Üye
10 Eki 2024
2
36
regaltv5ad2733fcec40eda.jpg
yazilim1b07c5e03627b970.jpg

regal smart tv bilgileri resimlerde görüldüğü gibidir... tv çok kasıyo ve donmalar oluyor.. yazılım yükseltmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...tv nin hiçbir parçası değişmedi..

D Çevrimdışı

drangue

Yeni Üye
17 Eki 2024
2
32
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Teşekkür ederim, talimatı uyguladım, ancak hızlı hızlı yanıp sönme aşaması gerçekleşmedi. Normal yanıp sönme durumundan sonra sabit bir şekilde kırmızı led açık kalıyor, kumandadan tekrar kapatana kadar. Acaba başka bir sıkıntı mı vardır?

Düzenleme/Ek bilgi:Forumu araştırdığımda kumanda kontrolü önerilmiş, Vestel TVde denediğimde SEG kumandamın ok tuşu çalışıyor, garanti olsun diye o televizyonun kumandası ile de denedim ancak aynı şekilde sabit kırmızı lede geçiş yapıyor. USB diskim önerildiği gibi Fat32 ve 16gbdan büyük değil.

Yanıp sönme sanırım kapalı olması gereken durumda gerçekleşiyor, bir süre olduktan sonra bekleyince geçiyor. Kumandadan güç tuşuna bastığımda ise sabit ışığa geçiş yapıyor, bu süreçte prizden çekersem ve geri takarsam sabit led şeklinde açılıyor. İki durumda da hızlı yanıp sönme gerçekleşmiyor.

https://tavsiyeforumu.com/konu/seg-32sbh720-kirmizi-isik-yaniyor-ama-goruntu-yok.16452/ (başka bir model ama) acaba burada belirttiğiniz gibi anakart arızası mı? Eğer öyleyse çözüm yok mudur?

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sakistech

Yeni Üye
15 Eki 2019
23
59
Πλήρες λογισμικό. Bush DLED43UHDSFIRE κύριος πίνακας 17MB170 VES430QNDA-N2-N42
Δοκιμάστε με τη δική σας ευθύνη.
το μη σωστό αρχείο του είναι MstarUpgrade.bin...... όχι upgrade_no_tvcertificate.pkg επίσης είναι 2,4gb το σωστό είναι 1,1 gb πάντως ευχαριστώ και πάλι

Geri
Üst Alt