hangi etikete göre yazılım verilecek.?
Resimdeki tv de güncel yazılım yüklü![]()
![]()
regal smart tv bilgileri resimlerde görüldüğü gibidir... tv çok kasıyo ve donmalar oluyor.. yazılım yükseltmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...tv nin hiçbir parçası değişmedi..
Sorrybrand F&U model FLA4320UH main 17MB170 and panel VES430QNDA-N2-N42
i need firmware Thank you
![]()
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Herhangi bir parça değişimi yapmadım. Kumandadan açmaya çalıştığımda kırmızı ışığı yanıp sönüyor, onun dışında bir tepki yok. Teşekkürler şimdiden.![]()
Thank you for your timeΣυγνώμη :Δεν ξέρω
brand F&U model FLA4320UH main 17MB170 and panel VES430QNDA-N2-N42
i need firmware Thank you
![]()
![]()
![]()
I got it from Bush. Same motherboard and same panel. Do you want to try??.Thank you for your time
Teşekkür ederim, talimatı uyguladım, ancak hızlı hızlı yanıp sönme aşaması gerçekleşmedi. Normal yanıp sönme durumundan sonra sabit bir şekilde kırmızı led açık kalıyor, kumandadan tekrar kapatana kadar. Acaba başka bir sıkıntı mı vardır?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
for sure.... yes waiting your linkI got it from Bush. Same motherboard and same panel. Do you want to try??.
Bush DLED43UHDSFIRE main 17MB170 panel VES430QNDA-N2-N42for sure.... yes waiting your link
το μη σωστό αρχείο του είναι MstarUpgrade.bin...... όχι upgrade_no_tvcertificate.pkg επίσης είναι 2,4gb το σωστό είναι 1,1 gb πάντως ευχαριστώ και πάλιΠλήρες λογισμικό. Bush DLED43UHDSFIRE κύριος πίνακας 17MB170 VES430QNDA-N2-N42
Δοκιμάστε με τη δική σας ευθύνη.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.