By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,258
İşlemcide soğuk lehim (Temassızlık) Vardır.KOLAY GELSİN BU TV 17MB70-4 KIRMIZI IŞIK DEVAMLI YANIP SÖNÜYOR
![]()
![]()
İşlemcide soğuk lehim (Temassızlık) Vardır.KOLAY GELSİN BU TV 17MB70-4 KIRMIZI IŞIK DEVAMLI YANIP SÖNÜYOR
![]()
![]()
Ud8400 e göre hocamhangi etikete göre yazılım verilecek.?
49ud8400 için yazılım istemiştim hocamhangi etikete göre yazılım verilecek.?
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.hayırlı akşamlar annemin tv si akşam fişi çekip kardesime gitmiş
gelince fişi takıyor seg yazsı hariçinde bir şey ekranda yok
hayırlı akşamlar tv
model :32sch 5630
sn:7983284 800485
yardımcı olurmusunuz
Yazılım yüklediniz mi? Uzaktan kumanda orijinal mi? Uzaktan kumanda resmini buraya ekleyin.Hi-level marka tv ilk kurulum ekranında,uzaktan kumanda ile hiç bir işlem yapılmıyor. Pil değiştirdim, uyumlu başka kumanda ile denedim alıcı gözü değiştirdim. Fakat uzaktan kumanda ile hiç bir işlem yapılmıyor. Bu sorun için bir yazılım var mı?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Selamın aleyküm hi level tv stand by da kalıyor yanıp sönüyor uygun yazılım varsa gönderebilirmisiniz
![]()
![]()
![]()
Selamın aleyküm hi level tv stand by da kalıyor yanıp sönüyor uygun yazılım varsa gönderebilirmisiniz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
Merhaba bu tv stanbyda açıliyor ama tam açılacaği zaman kirmizı ışık sönüyor ve herhangi bir işlem yapılamiyor ve tv açılmiyor.
Sizden ricam kurtarma veya full yazılım verebilir misiniz
Yazılım yüklendi. Fakat yine sorun devam ediyor. Sadece tv kapatma düğmesine basinca kapaniyor. Acaba bu mb95 kartlarda kumandadan düğmeye basılınca kırmızı ışık tepki vermiyor mudur? Eğer öyleyse ledler arızalı olabilir mi? (Ekrana ışıkla bakınca silik görüntü veya logoyu da göremedim ayrıca). Ne tavsiye edersiniz?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu