Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,091
konun ilk mesajını okuyun.32hb5000 logo gelip tekrar kapanıyor.
konun ilk mesajını okuyun.32hb5000 logo gelip tekrar kapanıyor.
yazılım için teşekkür ederim, belirtildiği şekilde yüklemeyi yaptım. Işık hızlı hızlı yanıp söndü. Yazılım yüklendi ancak, bi değişiklik olmadı. Yine fişten çekip geri takınca seg yazısı geliyor. Ekran açık ve siyah bir şekilde kalıyor. Menu vs hiç bişey görünmüyor.kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Zaten olmasa diğer karta yükleyeceğim o yüzden yazıim gerekiyorstantby ışığında tepki yoksa kartta donanımsal hata vardır.
Mb180 Ana kartlar için üretici firma güncelleme yazılımını otaya gönderdiğinde tv kendisi otomatik olarak internetten çekip güncellemeyi yapar tv nin yazılımı güncel![]()
Merhabalar tv telefuken yeni yazılım varsa atabilir misiniz ve 10 gündür app uygulamasına giremiyorum servis ile görüşün diyo
yardım ederseniz sevinirim
çok teşekkür ederimMb180 Ana kartlar için üretici firma güncelleme yazılımını otaya gönderdiğinde tv kendisi otomatik olarak internetten çekip güncellemeyi yapar tv nin yazılımı güncel
Zaten olmasa diğer karta yükleyeceğim o yüzden yazıim gerekiyor
Kartlar resimde görüldüğü gibi. Mb130 yazılım versiyonları aynı sanırim. Yazılim verirseniz ud8400 yazılımını ub8300 e yükleyebilir miyim
full yazılım verildi. bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.KOLAY GELSİN BU TV 17MB70-4 KIRMIZI IŞIK DEVAMLI YANIP SÖNÜYOR
![]()
![]()