Mb180 Ana kartlar için üretici firma güncelleme yazılımını otaya gönderdiğinde tv kendisi otomatik olarak internetten çekip güncellemeyi yapar tv nin yazılımı güncel![]()
Merhabalar tv telefuken yeni yazılım varsa atabilir misiniz ve 10 gündür app uygulamasına giremiyorum servis ile görüşün diyo
yardım ederseniz sevinirim
çok teşekkür ederimMb180 Ana kartlar için üretici firma güncelleme yazılımını otaya gönderdiğinde tv kendisi otomatik olarak internetten çekip güncellemeyi yapar tv nin yazılımı güncel
Zaten olmasa diğer karta yükleyeceğim o yüzden yazıim gerekiyor
Kartlar resimde görüldüğü gibi. Mb130 yazılım versiyonları aynı sanırim. Yazılim verirseniz ud8400 yazılımını ub8300 e yükleyebilir miyim
full yazılım verildi. bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.KOLAY GELSİN BU TV 17MB70-4 KIRMIZI IŞIK DEVAMLI YANIP SÖNÜYOR
![]()
![]()
kurtarma yazılımı verildi yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.![]()
seg marka 82 tv
anakart değişmedi
panel değişmedi
led değişmedi
tv orjinal haliyle duruyor.
tv nin sorunu kırmızı stanby ışığı ışını 30 sn kadar yanıp sönüyor. sonra tamamen sönüyor ve açılmıyor.
fişini çekip 5-10 bekliyorum tekrar fişe takınca aynı durum tekrarlıyor.
yardımcı olursanız sevinirim.tşk
kurtarma yazılımı verildi yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.17mb82s kurtarma yazılımı ihtiyacım var
hangi etikete göre yazılım verilecek.?![]()
![]()
![]()
Kartlar resimde görüldüğü gibi. Mb130 yazılım versiyonları aynı sanırim. Yazılim verirseniz ud8400 yazılımını ub8300 e yükleyebilir miyim
kurtarma yazılımı verildi yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Vestel SATELLİTE 32HB5000 model numaralı televizyonum vestel logosu geldikten sonra kendi kendine kapanıyor stand by modunda kalıyor kurtarma yazılımı ya da full yazılım talep edebilir miyim
![]()