Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,735
hangi etikete göre yazılım verilecek.?![]()
![]()
![]()
Kartlar resimde görüldüğü gibi. Mb130 yazılım versiyonları aynı sanırim. Yazılim verirseniz ud8400 yazılımını ub8300 e yükleyebilir miyim
hangi etikete göre yazılım verilecek.?![]()
![]()
![]()
Kartlar resimde görüldüğü gibi. Mb130 yazılım versiyonları aynı sanırim. Yazılim verirseniz ud8400 yazılımını ub8300 e yükleyebilir miyim
kurtarma yazılımı verildi yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Vestel SATELLİTE 32HB5000 model numaralı televizyonum vestel logosu geldikten sonra kendi kendine kapanıyor stand by modunda kalıyor kurtarma yazılımı ya da full yazılım talep edebilir miyim
![]()
İşlemcide soğuk lehim (Temassızlık) Vardır.KOLAY GELSİN BU TV 17MB70-4 KIRMIZI IŞIK DEVAMLI YANIP SÖNÜYOR
![]()
![]()
Ud8400 e göre hocamhangi etikete göre yazılım verilecek.?
49ud8400 için yazılım istemiştim hocamhangi etikete göre yazılım verilecek.?
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.hayırlı akşamlar annemin tv si akşam fişi çekip kardesime gitmiş
gelince fişi takıyor seg yazsı hariçinde bir şey ekranda yok
hayırlı akşamlar tv
model :32sch 5630
sn:7983284 800485
yardımcı olurmusunuz
Yazılım yüklediniz mi? Uzaktan kumanda orijinal mi? Uzaktan kumanda resmini buraya ekleyin.Hi-level marka tv ilk kurulum ekranında,uzaktan kumanda ile hiç bir işlem yapılmıyor. Pil değiştirdim, uyumlu başka kumanda ile denedim alıcı gözü değiştirdim. Fakat uzaktan kumanda ile hiç bir işlem yapılmıyor. Bu sorun için bir yazılım var mı?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.