kusura bakmayın hocam ilk mesajı aslında bu ayın başında atmıştım ama araya kaynadı gözükmedi ben de biraz görünüyor olmaya çalıştımNOT:
Arka arkaya mesaj yazmana gerek yoktu ,ilk mesajın görünüyor zaten![]()
İnternetten nereden buldun yazılımı, yazılımlar tv seri numarasına göre atılıyor rast gele olmaz, inan belki yüzlerce kere yazıldı rastgele yazılım atmayın diye ,umarım boot sektörü bozulmamıştır , bozuldu ise flashı programlayıcı ile programlamak lazım onu da yapmak için boot dosyası gerekir (kabaca yazdım) ,ama yine de bekleyelim bakalım dostlarım yarın foruma girdiğinde yardımcı olabilirlerRegal ld32h4041s tv açılmıyor.
Tv regal yazısı geliyordu sonra kapanıyordu internetten 17mb82 full yazılım buldum onu yüklemeye çalışırken kapandı ve bir daha hiç bir tepki vermiyor.By_Trol
yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
![]()
![]()
Teşekkürler. Bakalım İnşallah çözülür.İnternetten nereden buldun yazılımı, yazılımlar tv seri numarasına göre atılıyor rast gele olmaz, inan belki yüzlerce kere yazıldı rastgele yazılım atmayın diye ,umarım boot sektörü bozulmamıştır , bozuldu ise flashı programlayıcı ile programlamak lazım onu da yapmak için boot dosyası gerekir (kabaca yazdım) ,ama yine de bekleyelim bakalım dostlarım yarın foruma girdiğinde yardımcı olabilirler
By_Trol
Sota
Standby ışığı sabit mi yanmaya başladı hiç mi yanmıyor.Regal ld32h4041s tv açılmıyor.
Tv regal yazısı geliyordu sonra kapanıyordu internetten 17mb82 full yazılım buldum onu yüklemeye çalışırken kapandı ve bir daha hiç bir tepki vermiyor.By_Trol
yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
![]()
![]()
Tv de güncel yazılım yüklüMerhaba,
32LL3A63DT MODEL TOSHIBA marka Vestel Üretimi televizyonumun ana kart değişimi olmadı. daha önce sadece led bar değişikliği yapıldı. TV sorunu: kendiliğinden kapanma. MB211 takılı. ekran görüntülerini ekte gönderiyorum. Yazılımı indirebilmem için talepte bulunmam gerekiyor. kendim bunu ( https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/mb211s-quitoshiba-apv.156/ ) indirmeye çalıştım ancak olmadı.
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
![]()
![]()
NOT:
Arka arkaya mesaj yazmana gerek yoktu ,ilk mesajın görünüyor zaten![]()
Etiket bilgilerine ait tv yazılım desteği kesilmiş mb95 Eski bir ana karta sahip android box alıp kullanın.![]()
![]()
REGAL LE42F7445S 42 SMART LED TV net ile güncelleme olmadı. bein sport hd kanalları göstermıyor. yazılım konusunda yardımcı olur musubuz
eski ve yeni kartın model numarası nedir.?kolay gelsin ustalarım hayırlı işler hayırlı haftalar.
hı-level
model 32hl555
pnl 23692271
görüntü negatif panel yazılımı gerekiyor
ledleri yakmadığı için anakartı değiştirdim arıza çözüldü ama ekran negatif
teşekkürler.
ikisi de mb140eski ve yeni kartın model numarası nedir.?
cihazın etiketini paylaşın.ikisi de mb140
Panel yazılımı verildi. yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.