Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,894
anakartı orjinal mi.?merhaba televizyonumun yazılım hatası yüzünden kapandı ver acılmıyor onunu için orjşnal yazılımı lazım eğer sizde var ise atabilir misiniz
anakartı orjinal mi.?merhaba televizyonumun yazılım hatası yüzünden kapandı ver acılmıyor onunu için orjşnal yazılımı lazım eğer sizde var ise atabilir misiniz
merhaba televizyonumun yazılım hatası yüzünden kapandı ver acılmıyor onunu için orjinal yazılımı lazım eğer sizde var ise atabilir misiniz
evet orjinaldiranakartı orjinal mi.?
benim televizyonum tamir yüzü görmedi bileanakartı orjinal mi.?
Demek ki menü ve numara tuşları çalışıyor, o zaman menü+4 7 2 5 tuşla tekrar bakalım, bu tuşlamalarda OK tuşu kullanılmıyor (kumanda da kirli olabilir ,sökülüp temizlenmesi gerekebilir )Sıkıntı orda hocam zaten servis menüyü hiç açmıyor.... sadece menüden 1505 yazınca yeni yazılım yükleme yazısı çıkıyor... yalnız okey tuşu çalışmayınca ona da evet hayır diyemiyorum...televizyon bi garip oldu..
Üzgünüm ama kartın MB95 ,en problemli karttır, sevgili Sota yardımcı olamaz maalesef ,bence servise danışmalısın,bu arada ne oldu da yazılım çöktü tvdemerhaba regal le42f8440S 3D Smart tw yazılımı lazım bana mb95 ana kartlı tv yazılımı bozuk oldugu için lazımdır
Sıkıntı nedir tv deMerhaba Vestel 40FD7300 full yazılıma ihtiyacım var resimleri ekliyorum. Herhangi bir donanım değişikliği yok televizyonda anakart 17MB110S teşekkürler.
Hocam ekranda vestel yazısı takılı kalıyor bu şekilde uzun süre bekliyor, bazen kapanıp açılıyor. Televizyon bugün geldi bir kez açıldı ama ondada 10 sn sonra kitlendi tekrar kapanıp açılmaya başladı vestel yazısında takılı kalmaya devam ediyor.Sıkıntı nedir tv de
Bu gün nereden geldi ,anlamadımHocam ekranda vestel yazısı takılı kalıyor bu şekilde uzun süre bekliyor, bazen kapanıp açılıyor. Televizyon bugün geldi bir kez açıldı ama ondada 10 sn sonra kitlendi tekrar kapanıp açılmaya başladı vestel yazısında takılı kalmaya devam ediyor.
Core yazılım atmayı denedim yazılım atmaya başlamadı maalesef.
Amatör olarak eşin dostun cihazlarını tamir ediyorum bir yakınımın televizyonu. Yürüyerek filan gelmediBu gün nereden geldi ,anlamadım
İnan yeni aldın sandım,ondan sordum ,tv yürür mü zaten :(Amatör olarak eşin dostun cihazlarını tamir ediyorum bir yakınımın televizyonu. Yürüyerek filan gelmedi
Tamam dır ,dostlarım yarın cevap verebilirlerBu sorunu çözersem ledlerini değiştirecem mavi gösteriyor.
ben televizyonumu izlerken yazılım güncellemesi mevcut demişti yapmıstım ondan sonra yeniden başlatınca tv im gittiÜzgünüm ama kartın MB95 ,en problemli karttır, sevgili Sota yardımcı olamaz maalesef ,bence servise danışmalısın,bu arada ne oldu da yazılım çöktü tvde
Üzgünüm ama kartın MB95 ,en problemli karttır, sevgili Sota yardımcı olamaz maalesef ,bence servise danışmalısın,bu arada ne oldu da yazılım çöktü tvde