Gene aynısı oldu hocam. 40-45 saniye kadar kırmızı ışık hızlı şekilde yandı ardından vestel yazısı geldi ve kaldı.Gene aynısı oldu hocam.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gene aynısı oldu hocam. 40-45 saniye kadar kırmızı ışık hızlı şekilde yandı ardından vestel yazısı geldi ve kaldı.Gene aynısı oldu hocam.
MB230 kartla alakalı bilgim yok maalesef,panel dosyası alınır mı onu da bilemiyorum maalesefBu konu hakkında yardım edebilecek olan var mı görünyütü bozuk ve ölçeklemede problem var. Şimdiden teşekkürler
Usb bellek sıkıntılı olmasın ,mbr olarak formatla belleği , 16gb tohsiba benim işimi görüyor ,yani büyük kapasitede olmamalı usb.Bir de dosyaları nasıl kopyalıyorsun usbye, foto çekme imkanın var mı usb içindeGene aynısı oldu hocam. 40-45 saniye kadar kırmızı ışık hızlı şekilde yandı ardından vestel yazısı geldi ve kaldı.
Bu işler için kullandığım USB belek var zaten diğerleri hep 3.0 boyutu büyük. Kullandığım USB 1 GB fat32 olarak biçimlendirdim MBR mı GPT mi çok dikkat etmedim, dosyaları da zipten çıkarıp direk usb nin ana dizinine atıyorum herhangi bir klasörün içinde değil.Usb bellek sıkıntılı olmasın ,mbr olarak formatla belleği , 16gb tohsiba benim işimi görüyor ,yani büyük kapasitede olmamalı usb.Bir de dosyaları nasıl kopyalıyorsun usbye, foto çekme imkanın var mı usb içinde![]()
RUFUS programıyla usb belleği kontrol edin.Bu işler için kullandığım USB belek var zaten diğerleri hep 3.0 boyutu büyük. Kullandığım USB 1 GB fat32 olarak biçimlendirdim MBR mı GPT mi çok dikkat etmedim, dosyaları da zipten çıkarıp direk usb nin ana dizinine atıyorum herhangi bir klasörün içinde değil.
Hocam ilginiz için sağolun panel dosyasını temin ettim ve düzeldi. TeşekkürlerMB230 kartla alakalı bilgim yok maalesef,panel dosyası alınır mı onu da bilemiyorum maalesef,panel dosyası alınabiliyor mu bilemiyorum bu kartlardan.
tv üzerindeki anakart 17mb130s, yeni taktığım kart ise 17mb230 yardımlarınızı bekliyorum
![]()
I have nothing in the archive to help you.
Güle güle kullanın ,panel dosyasını bizim ile paylaşırsan sevinirim doğrusuHocam ilginiz için sağolun panel dosyasını temin ettim ve düzeldi. Teşekkürler
Arkadaşları etiketliyeyim ,foruma giriş yaptıklarında yardımcı olabilirler mutlaka (olabilirler dedim , çünkü tv yurt dışı üretim gibi görünüyor)Merhaba,
32LL3A63DT MODEL TOSHIBA marka Vestel Üretimi televizyonumun ana kart değişimi olmadı. daha önce sadece led bar değişikliği yapıldı. TV sorunu: kendiliğinden kapanma. MB211 takılı. ekran görüntülerini ekte gönderiyorum. Yazılımı indirebilmem için talepte bulunmam gerekiyor. kendim bunu ( https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/mb211s-quitoshiba-apv.156/ ) indirmeye çalıştım ancak olmadı.
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
![]()
![]()
NOT:
Arka arkaya mesaj yazmana gerek yoktu ,ilk mesajın görünüyor zaten![]()
RUFUS programıyla usb belleği kontrol edin.