yok arızalı olan daha once elımde vardı yenı aldıgım kart saglamArızalı denilen kart yeni aldığın mı![]()
yok arızalı olan daha once elımde vardı yenı aldıgım kart saglamArızalı denilen kart yeni aldığın mı![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayınSelamın aleyküm hayırlı geceler. bi hususta yardımınızı istiyorum kafayı yemek üzereyim. tv kendi kendine açılıp kapanıyor ve logo ekranını geçmiyor. araştırırken yazılımla alakalı olduğunu anladım. ama yazılımı nedir? Hangi yazılımı indirip kurayım ?
![]()
nerden bulurum bilmiyorum. Allah rızası içi bi yardımcı olun, kafayı yemek üzereyim. Marka model resimdeki ürün.
I only have OEM software. Try at your own risk.brand F&U model FLA4320UH main 17MB170 and panel VES430QNDA-N2-N42
the led is blinking i need firmware
main,panel&remote are VESTEL
can anyone help me?
thanks i tryI only have OEM software. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
43FB5000 için yazılım var mı diye sormuştum. Cevap gelmedi. Bakabilir misiniz?merhaba vestel 43fb5000 televizyonum açılışta vestel yazısı resetliyor açılmıyor.
![]()
. bunun için uygun yazılım var mıdır?
Yeni karta aitBu seri yeni karta mı ait.?
Bana da yardımcı olursanız sevinirim. Bir önceki sayfada gönderdim problemiYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın
Efendim stand by ışığı hızlı hızlı yanıp sönüyor saatlerce böyle devam ediyor yazılım almıyor TV ledler açık ama görüntü yok bu süreçteYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Tamir sırasında Lg tv ye vestel M140 kart takılmış.Görüntü ters olarak geliyor.Tv deki sorun nedir?
Save the panel profile from the TV and post it here to return the image.Tamir sırasında Lg tv ye vestel M140 kart takılmış.Görüntü ters olarak geliyor.
Size her servis menü resmini göndermiştim ve bana program yüklemeye gerek yok ve başka başlık altında ara dediniz ...ama ben Hiçbir yerde bulamadım Peki servis menüsü içinde herhangi bir ayarla yapmak mümkün değil mi.. YouTube'da bazı menülerde panel settings diye bir satır geliyor buradan ekran düzeltiliyor Ama bu benim servis menüsünde yok..
![]()
Ustam yardımını Rica
Save the panel profile from the TV and post it here to return the image.